18 de maig del 2008

ENTRENAMENTS a LA QUILLANE

El passat dissabte dia 17, al meus 31anys i 1dia ;-) sortint de guardia vaig anar a l'entrenament organitzat per en Tommi a La Quillane (al NW de La Llagonne). Tot i ser França la veritat es que en 2 horetes arribes a la zona. Els entrenaments eren al mateix mapa que es va correr Els Dos Dies de la Cerdanya de l'any passat.

Quan vam arribar feia força fresqueta i estava algo ennubolat i poc despres de començar a correr va començar a ploure i ja no va parar en tot el dia. Tot sigui pels nostres pantants!!!

El primer entrenament tenia com a objectiu controlar el rumb.

La veritat es que es feia dificil en les zones pantanoses ja que la vegetació t'obligava a desplaçar-te constantment.

escala 1:15.000



Tirades destacables:

Fita 4: Tot i mantenir el rumb tot el que vaig poder, un cop arribo a l'altre banda de la zona pantanosa em resituo quan des de l'esperó veig les grans pedres que hi han al SE del control.

Fita 6: Mantinc el rumb però em creuo a dos corredors que tot just surten del control 3! Identifico les pedres del turó al N del control. Curiós perque tant a en Tommi, B2 com a mi ens passa el mateix.... ¿?¿?

Fita 9: Al arribar a la zona trobo pedres que no apareixen al mapa. Acabo tenint-me que resituar al camí!!

Fita 11: Intento sense massa exit passar per sobre els turó de N del control però acabo corrent pel vessant i deixant-me el control a l'esquerra.

Fita 14: En aquesta fita coincideixo amb en Tommi i em fa un comentari amb molta substancia. Em fa correr davant seu i al començar a pujar per l'esperó em crida: "disciplina!!" I es que la meva tendència era evitar el desnivell corrent pel vessant dret de l'esperó. Desnivell que tard o d'hora haig de guanyar aixi que millor encarar-lo amb "disciplina". Correr-hi per sobre es mes comode i tens millor visibilitat.
_________________________________________________
Durant el segon Entrenament continua plovent però ara ja som aqui! Així que... a mullar-se!!!

Son 13km de recorregut!!! Ni més ni menys!! S'han eliminat els camins i elements humans(tanques) pel damés, es com una cursa normal.

Al començar a correr crec que faré tot el recorregut pero de seguida m'adono que ni "la fuerza" ni l'energia m'acompanyen. Pot ser l'alçada? estic poc entrenat? em pesa el cul? es la edat? ;-)Despres de la fita 13 ho deixo. Si tot va bé el proper dissabte despres del Camp. de Cat. de Sprint a la Seu podria pujar i fer el troç que m'he deixat!!


escala 1:15.000

2 comentaris:

Louise i Thelma ha dit...

hooola! ja sóc aquí, estrenant-me en el teu bloc! doncs anirem seguin-te que així farem deures d'orientació, últimament estem distretes en altres afers...je! però esperem no perdre el nord i aviat tornar a agafar el fil. Aquest cap de 7mana ens hem perdut Gironella...però per una bona causa, aviat l'explicare.

salut i rumbs!

Anònim ha dit...

Hola i benvinguda!!! bé no nomes t'estrenes al meu bloc... també l'estrenes a ell!! :-p 1er comentari que rebo!! jejej kina ilu!!
Per lo de Gironella si et serveix de consol no has sigut la unica que s'ho ha perdut...avui em tocava treballar!! joer! ...a mes a mes...si la causa era bona... (accio humanitaria, rescat d'un gatet dalt d'un arbre, ajudar a creuar el carrer a un invident...etc etc)esta del tot jutificat! :-p

sobretot rumbs que nem desorientats!

Benet