26 de maig del 2008

ANIVERSARI A LA MASIA

El diumenge despres de l’empatx d’orientacio vam fer un break de brúixola. Bé, de fet no del tot (ja us explicaré).
Resulta que el dia 16 de maig va ser el meu aniversari:
- Felicitats, felicitats!! Anys i anys….per molts anys a la una per molts anys....
- Gracies gracies Déu us ho pagui amb pocs fills i molts intents!!

…així que vam organitzar una costellada a la Masia dels meus pares (son pagesos de raïm i olivera). Vam fer xai, butifarra i pollastre amb pa amb tomàquet i all i oli i tot banyat amb vi i cava. Ah, i la Silvia es va currar un tiramisú que nomes ella sap fer. En definitiva, aliment d’atletes d’Elit.

Se’m va ocorrer fer algo per divertir a la colla però què podia ser? Al final la idea va ser una gimcana. Em vaig currar un petit mapa de la zona i els vaig posar 10 proves, una a cada control. Havien de trobar els controls i alli fer la prova que tocava.

Proves de l’estil: beu un got de vi i digues quants graus té, o, recull mostres de farigola, romani, argilaga…etc i també els vaig posar una prova que en un gimcana ma mare ens va fer quan jo i mon germa erem petitets. Es tractava de tapar-los els ulls i fer-los tocar i identificar el que jo els anava donant. La gràcia esta en que l’ultim objecte era un “cap de pollastre”!!. jeje haurieu de veure les cares que posaven!! (Bé, ara no penseu que ma mare es una mica psicopata…es que a mon germa i a mi ens agradaven les “emocions fortes” i ella ho sabia!!)

A diferencia dels 2 dies anteriors el sol no va fer acte de presencia. Ni per un moment. Clar, no ho vam contractar!! Nota mental: “sol” per l’any que ve! Va ploure toooot el dia. Però tot i així uns quants es van atrevir a fer-la. Crec que ho van fer més per mi que per altre cosa, pobrets!
Els vaig dir que no calia correr pero que el temps contava així que ja els veus tots corrent com a desesperats!!! Quina colla de picats!!! :-p

A la Silvia i a mi ens va tocar recollir “fites” amb la panxa plena. Un entreno per el cap de setmana que ve a Saldes.

3 comentaris:

Louise i Thelma ha dit...

ueeeeeee! està genial aquets petit mapa!! jeeje! com t'ho curres!!! ja podríes haver avisat abans que fèies anys que t'haguéssim estirat de les orelles!!!!!!!!
doncs apa! amb retràs...PER MOLTS ANYS!!!!

Benet ha dit...

Graxies graxies,Louise!! ...per això no vaig avisar....que despres me les allargueu!! :-p
...els molt cabroncets que no van fer la gimcana, poc s'ho imaginen la feinada que porta montar-ho tot... Bé, preparant-ho tot m'ho vaig passar millor que ells!! :-D

Vizki ha dit...

Dibuixes molt finet!