30 de juny del 2015

Malanyeu 2015

Aquest cap de setmana hem corregut els 2 Dies del Berguedà al petit poble de Malanyeu.
A part del trofeu de dos dies en sí mateix, s'hi jugaven més coses en aquestes curses. Per una banda el Campionat de Catalunya de Mitja Distància (dissabte) i per l'altre, dues de les quatre curses classificatòries per a l'equip català que anirà al Nighthawk Relay a Noruega (l'objectiu competitiu és quedar entre els 4 millors classificats)

L'objectiu principal, com sempre, és gaudir de l'orientació i val a dir que l'organització del COB, com ja ens tenen acostumats, ho aconsegueix amb escreix.

Dissabte a la tarda, com dèia, fem el C.Cat. de Mitja. Tot i desagradar-me força córrer per la tarda i fer una calor espantosa, poc després d'arribar al triangle ja me n'he oblidat i ho dóno tot des del primer a l'últim control.
Faig petits errors de més o menys importància però un d'imperdonable a la f8. Hi perdo 3 minuts. Catastrofic per als meus objetius però no tiro la tovallola i segueixo lluitant fins al final. Acabo poc menys que destroçat físicament.
El circuit és tècnic i molt físic amb algunes pujades i baixades molt sobtades. L'entorn preciós!

Diumenge a la llarga sortim a la caça. Seguim amb calors altes però no al nivell del dia anterior a la tarda. Així com a la mitja corríem en una zona coneguda (relleus 2012) el mapa de la llarga és nou. I com ens havien advertit, aquesta nova part és molt interessant i maca.

El traçat comença amb un tram molt llarg que encerto en elecció d'itinerari i ejecució però seguidament encadeno dos errors greus a les f2 (2'5min) i f4 (3'5min) que em fan perdre tota possibilitat d'una bona classificació. Això no treu que gaudeixi moltíssim de la resta de cursa. Físicament se'm fa dura però ho gestiono bé.

Cap de setmana genial de curses tot i que, competitivament, no com desitjava en quant a les aspiracions personals de cara al Nighthawk Relay. No passa res, a Sant Jaume de Frontanyà ho aconseguirem!