7 de juliol de 2015

Sant Jaume de Frontanyà 2015

I un altre any repetim a Sant jaume de Frontanyà, un dels mapes on he corregut algunes de les millors curses que recordo i també alguna de les pitjors (en quant a la meva actuació).

Com ja és habitual, quan competim en aquesta zona, les calors acostumen a ser d'altes a molt altes. I aquest cop no ha sigut una excepció. No obstant, al ser ambdues curses al matí, podem gaudir d'una "relativa" fresqueta matinal.

Dissabte fem una llarga, pensada com a tal. Trams llargs amb elecció d'itinerari, pocs controls i predomini del factor físic tot algun control força "tricky".
Faig una cursa sense errors importants, tot i fallar l'atac a la f7 i fer una mala elecció i ejecució de la f12.
Em noto cansat a l'inici de cursa, segurament per no haver escalfat bé però acabo força bé tenint en compte les altes temperatures (màximes de 35ºC)

Diumenge, a la mitja, surto força confiat i segur després de la cursa de diumenge però em dóno una gran patacada a la f4 (11min) .
L'ataco sense cap mena de control, tècnica ni estratègia i no em resigno a ressituar-me baixant al camí, així que perdo una minutada indecent que em deixa fora de combat. Tot i això, decideixo seguir la resta de cursa al 100%.
Cursa divertida, tècnica i amb un final dur al tenir que remuntar la forta paret que va de NW a SE.

Com comentava al post anterior, aquestes també eren curses classificatòries per al Nighthawk Relay. Després del fiasco de la mitja, no es comptarà amb mi. Però no tinc massa temps per lamentar-me, doncs tinc ja en ment diversos objectius, curses i entrenos ben aviat amb què pensar.