30 d’octubre del 2012

Sabiñánigo 2012


Cap de setmana de lliga O’Pyrene a Sabiñanigo (Huesca). A poc més de 3h de Barcelona trobem el que serà un autèntic  luxe de terreny per a l’orientació.

Dissabte tenim una mitja en una zona de densa vegetació que redueix molt la visibilitat i sovint t’obliga a desviar-te de l’itinerari triat. Paral·lelament, la gran quantitat de xaragalls i formes de relleu fan d’aquesta una cursa tècnica i complicada.

Surto més ràpid del que el terreny em permet i ja a la f2 començo a fallar l’atac al control al igual que faré amb molts dels que vindran a continuació. A part d’això a la f10 em desvio totalment a l’esquerra i feina per ressituar-me.
A banda de fer una cursa terriblement dolenta, gaudeixo d’aquest terrenys aspre i lluitador.

Diumenge a la llarga, tot i córrer al mateix mapa, n’utilitzem majoritàriament una part situada més a l’oest i que resulta ser molt diferent principalment pel que fa al sòl i a la vegetació. Molt més net i ràpid però amb interessant orografia. No obstant, tant a l’inici com al final del traçat, repetim la zona del dissabte.

Em diverteixo especialment a la zona sud del mapa on el relleu dibuixa gran quantitat de formes.
Tot i millorar la cursa del dia anterior, segueixo fallant més del que desitjaria. Entre d'altres errors, fallo ja la f1 i en més d'un tram no trio el millor itinerari. Els errors son de poc temps, però que resulta ser molt degut a la menor dificultat tècnica de la zona.  

L’únic punt negatiu de la jornada és la falta de 3 controls que desmereixen el que ha sigut un plaer de cursa.