24 de setembre del 2012

Camp. Cat. Ultrallarga - Gósol

Després de 3 anys sense córrer a Gósol, hi tornem i ho fem disputant-nos el Campionat de Catalunya d'Ultrallarga Distància.
Personalment, no soc molt de "ultra's" i especialment si la sortida és en massa, però haig de reconèixer que en un terreny com aquest, val la pena.

El mapa combina zones de xaragalls amb zones de vesant amb poc detall de relleu. En general el desnivell és moderat/fort i la vegetació fa que la visibilitat no sigui massa elevada. Tot això fa que, tot i sortir en massa, en termes generals, sigui difícil que hi hagin seguiments.
Si una cosa, però, té de divertit aquest tipus de sortida és que vas coincidint amb certs corredors i pots saber en quina posició et trobes. Tot i que, sempre hi ha alguna sorpresa!!

El traçat és d'uns 13km i 750m de desnivell. Molts controls i trams no excessivament llargs, tot i tractar-se d'una ultrallarga distància. Un parell de papallones dispersaran als corredors.

Físicament no començo amb massa bones sensacions... no he pogut escalfar massa i el dia anterior he estat de casament. Tot i les molèsties de genoll de les últimes setmanes, durant la cursa no me'n ressento.
Tècnicament no acabo gens satisfet de la cursa. Faig un primer error a la f12 on em desvio a l'esquerra al atacar el control i d'altres errades a la f6, f15, f20, f21f29. Però el pitjor error ve a la f24 quan començo l'última papallona. Em desvio a l'esquerra marcant erròniament la f27. a partir d'aquí segueixo amb la f25, f26 i f27 on m'adono que allí, ja hi he estat. 
En aquest moment se'm plantegen dues opcions... abandonar o tornar a començar. Opto per seguir, tenint que refer tooota la papallona sencera... continuo amb tota la intensitat possible, però totalment decebut!