4 de setembre del 2012

2 Dies de Font Romeu 2012

Després d'una llarga parada d'estiu, tornen les curses amb molta força, doncs n'hi ha programades pràcticament cada dissabte i diumenge de setembre i octubre.
En aquesta ocasió, ens desplacem cap a la zona de la cerdanya francesa on l'any passat vam organitzar a La Quillane i on hi ha ple de mapes i terrenys de molt bona qualitat.
Em fascina aquesta zona, doncs reuneix moltes de les característiques dels terrenys escandinaus però tan sols a poc més de 2h de cotxe de casa. Una de les diferències amb aquests terrenys però, és que ens movem en una zona propera als 2000m sobre el nivell del mar. Aquest fet és nota físicament.

Dissabte correm una mitja al mapa Les Artigues, Bolquere. Faig una bona cursa tot i algun petit error. Terreny amb interessants formes de relleu. Físicament noto que fa molts dies que no competeixo.
Tot haver tingut un estiu amb temperatures altíssimes, ens sorprèn una onada de fred que fa que a inicis de setembre estiguem entre els 4C i 12C de temperatura. Ideal per a córrer!

Diumenge correrem una llarga al Pla de Barres, just al nord de la zona que hem corregut el dia anterior. La zona limita al nord amb el mapa de La Quillane, on tantes vegades hem corregut.

No puc dir que faci una molt bona cursa, doncs ja a la f2 perdo uns 4min al atacar malament el control dins una zona de vegetació densa i en perdré uns 2min més a la f14 on marco un control proper al meu i no me n'adono fins poc després de deixar-lo.

Ha plogut suaument durant el matí i el bosc té uns colors brillants. El paisatge és espectacular... aiguamolls, rius, rierols. Realment un plaer córrer en aquest terreny on l'únic "inconvenient" és que està plagat de camins.
Gaudeixo d'allò més... molt bona tornada al "cole"!