11 de setembre del 2012

2 Dies del Berguedà 2012

Les d'aquest cap de setmana a Capolat, han estat dues curses en un mateix entorn però molt diferents en molts aspectes.

Per començar, dissabte corríem una llarga amb pocs controls, trams molt llargs i durs físicament, fites bastant amagades i tot en un espai on es combinaven zones de vegetació molt neta amb zones de poca visibilitat i que et podien ralentitzar força la velocitat de cursa.

El mapa ja s'havia estrenat el 2010, així que ja sabíem més o menys què ens podíem esperar, tot i així al girar el mapa i veure on teníem la f1, s'ha de dir que m'agafa una mica per sorpresa.

Preveig una cursa llarga i dura així que començo bastant tranquil. El fet de sortir el mateix matí d'una guàrdia moguda  tampoc m'ajuda gaire així que procuro ser conservador i no desfondar-me a mitja cursa.
El fet és que faig pocs errors importants i tinc prou energia per apretar un cop superat l'equador de la prova.

Diumenge correm una mitja totalment diferent. Molts controls en trams curts i en una zona molt i molt neta i amb visibilitat. Alguns controls o els elements on aquests es troben es veuen de de lluny i la duresa ve marcada principalment pel alt ritme de cursa de principi a fi.

Perdo molt poc temps, possiblement màxim 1min entre la f3 i la f9.
Surto fort, a meitat de carrera he d'afluixar per no petar i l'últim quart de cursa torno a accelerar. Psicològicament estàs patint tota l'estona, doncs no hi ha un moment de respir.