20 de gener del 2011

Nocturna al Parc de l'Oreneta

.
La cursa del Parc de l'Oreneta, Barcelona, s'ha convertit ja en una clàssica entre les nocturnes.
El terreny (Collserola) ja sabem que no és el més idoni per a l'orientació però tractant-se d'una cursa de la lliga nocturna on la qualitat del mapa no és el prioritari, podem dir que ha estat un bon entreno.
Per altra banda, divertit, perque corríem en equip. D'un total de 21 fites n'hi havien 2 (33 i 35) que havien de fer els dos corredors, la resta ens les podíem repartir com vulguessim. L'última condició era que la darrera fita (38) s'havia de fer junts.
.
Faig equip amb en Vicenç Clarena (alias "Clariana") amb qui, a diferència de quan corro sol, només rebre el mapa, ens aturem i utilitzem tot el temps necessari per repartir-nos les fites i fer així una bona estratègia.
Personalment (circuit vermell) faig moltes errades  en les fites de més a l'oest on el terreny és força brut i quan arribo a l'última, ell que les ha clavat, ja m'està esperant. La marquem i cap a meta!

2 comentaris:

pol ha dit...

benet, esta molt bé que posis que has fet el circuit vermell, pero encara estaria millor si poguessim veure el mapa, que em deixes amb l'intriga...

Benet ha dit...

Bones Pol!! :-O
No es veu el mapa? ...a mi sí que m'apareix?¿?¿?