13 de gener del 2011

Castellar del Vallès

.
Des de fa uns quants anys que a Bombers de Barcelona per aquestes dates es corre una cursa de muntanya per diferents indrets de Catalunya. Aquest any, al igual que l'anterior, s'ha fet a Castellar del Vallès.
La cursa és iniciativa i l'organitza en Brugaroles, un company de torn i parc.
.
Per diversos motius encara no l'havia corregut mai, però haig de reconèixer que, si més no aquest cop, ha valgut la pena! Estava igual o més ben muntada que les poques curses de muntanya que he corregut amb anterioritat. Recorregut molt ben senyalitzat, punts de control, avituallament en cursa i meta, informació prèvia de la cursa...! 
.
El circuit, a més a més d'alternar desnivells positius i negatius, ens conduia per dins de corriols ben estrets, baixades tècniques i alguna pujada on difícil era mantenir el ritme de carrera i ens ajudavem de mans, braços i fins i tot orelles! ;-)
.
Eren 12'5km amb 600m de desnivell. La intenció era apretar a les pujades i afluixar a les baixades, però tractant-se d'una cursa entre companys de feina, el "pique" ha fet acte de presència i he apretat tot el que he pogut.