30 de maig del 2010

Campionat de Catalunya de Relleus - Vallgorguina

.
Finalment arriba el dia dels Relleus. Aquest any, el Campionat de Catalunya es cel.lebra a Vallgorguina, al Parc del Montnegre i el Corredor.
.
A proposta dels meus companys d’equip, corro la 3era posta. Per proporcionar-me més emoció, diuen!!  :-p …i efectivament, no s’equivoquen! Les sensacions al ser tú qui tanca la cursa són realment emocionants. I si vas davant, encara més!!
Haig de reconeixer que la pressió pesa pero surto amb temps de ventatja sufient per poder fer un cursa sense córrer massa riscos.
.
En Tommi surt a la 1era posta, i com és d’esperar, arriba amb més de 5min de diferència amb el segon equip (el XXO). Seguidament surt en Lluís, qui tot i un error de 2min a la f10, també fa un tiempazo i em permet sortir amb 15min de diferència amb el ara segon equip (el COC).
.
Comença la cursa! La distancia fins al triangle se’m fa eterna, però finalment arriba. Comença la diversió!
Fort desnivell fins a la f2 i sense errors fins a la f4 on cometo l’error més gran de la meva cursa, fallant 70sg. Seguidament, a la f5, hi deixo 50sg més. En aquests moments penso: -Si segueixes així, t’atraparan! Afortunadament em concentro i no torno a fallar! ...bé, 10sg a la f10 i 15sg a la f12.
.
Quan marco la f15 sé que serem campions. Al passar per la fita vista haig de fer un esforç per no desconcentrar-me per la influència de la gent. Arribo a meta en 1era posició on m’esperen en Tommi i en Lluís! Estic molt satisfet! ...tant per haver fet una bona cursa, com per aconseguir el campionat de relleus d'aquest any! Aquests moments són la millor recompensa per a totes les hores d’entreno.
.
Tot i ser una cursa bàsicament per camins, he disfrutat molt de les zones de bosc. La vegetació, tot i ser perfectament penetrable, era força densa. Això, disminuia molt la visibilitat i feia que el punt d'atac a la fita fos realment important.

Felicitar des d'aquí també als segons (COC) i tercers classificats (COB) ...i als veterans del nostre Club per la seva primera posició!
.
En fi, un bon dia pel Badalona Orientació als relleus, la gran festa de l'orientació catalana!

..

9 comentaris:

After-o ha dit...

Mi más sincera enhorabuena.

Supongo que Tommi perdio el casco de vikingo en mitad de la carrera, no se lo veo puesto en la entrada a meta...

Benet ha dit...

Gracias!!! Noooo, prefirio cambiar el casco por ese gorrito tant "cuco"!! ;-)

lluís ferrer ha dit...

Campeoloooo-nes!!!!!

La foto d'entrada a meta, és bastant semblant a les fotos que vas penjar de l'equip!!! Som una colla d'arreplegats!!!!!

Benet ha dit...

jejeje! Si, a aquesta foto... no se sap si correm cap a meta o si correm per aconseguir la dosi de metadona!!!
Colla d'arreplegats?! Aviat ens plouran les ofertes multi-millonaries dels equips nordics!! :-p

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Benet!! I també al Tommi i al Lluís. Prepareu-vos l'any vinent, que els COBards venim forts!!! Jejejeje

Lleí

Benet ha dit...

Graciessss!! Be, l'any que ve... els 3 del BO amb criatures!! Feina tindrem a posar i treure bolquers! :-p

Anònim ha dit...

D'on ha sortit una foto que portes una mena d'espolsadors i que darrere tens una vinya? Això te a veure amb algun ball de diables...
Felicitats pels èxits. A veure si ets tan ràpid canviant bolquers.

Benet ha dit...

Aquests espolsadors funcionen amb aire comprimit i son per fer caure olives! Son molt efectius, abans es feia a ma! La vinya l'hi vaig afegir jo amb el potoxof!!

Ja he començat a fer entrenos de canvi de bolquers!!! farem un equip de relleus amb la Silvia!! ;-)

Anònim ha dit...

I hope you will keep updating your content constantly as you have one dedicated reader here.