25 de maig del 2010

Trofeu Ciutat de Palència

.
Aquest cap de setmana, lliga espanyola a Palència. Han estat dos dies de curses molt diferents, una Llarga a El Monte el Viejo, terreny peculiar sense desnivell ni formes de terreny en el 95% del mapa i una Mitja a Palència ciutat.
.
Estava particularment interessat en fer el Model Event per veure què ens esperava el dia següent. Em dóna la sensació que interpretar les taques verdes i passadissos serà pràcticament impossible. És preferible llegir les alzines representades com a arbre caracteristic o els roures com a “x” verda.
.
.
El dissabte a  la Llarga, intento assegurar molt l’atac a la fita. Sé que, tot i agafar confiança en les primeres fites, no puc arriscar-me a fer trams llargs entre la vegetacio. Tot i aixi, me la jugo en un parell d’ocasions i, com era d’esperar, em surt malament (f14 i f18).
El traçat crea una falsa sensació de dificultat en quant a que a l'inici de la cursa els trams i atacs a la fita són relativament senzills, però a partir de la f12 entra en les zones més laberíntiques i complicades. I referent a això, ataco la f12 passant per la f22 i f18 i em lamento de no haver fet el mateix al anar cap a la f18.
.
El diumenge a la Mitja em toca sortir a les 12:05 amb tota el calor de l’interior de la península. Tot i així, surto motivat per tal de baixar dels 40min i no ser atrapat pels corredors que venen al darrera en el comput total dels 2 dies. És una cursa molt ràpida, sense desnivell i poc tècnica.
.
Personalment hagués preferit que les dues curses haguessin sigut a El Monte el Viejo ja que, tot i que la ciutat de Palencia sigui molt bonica, em sembla molt més interessant córrer en un terreny tant caracteristic i diferent com el del dissabte.
.
.
.

2 comentaris:

After-o ha dit...

¿Correr también el domingo en el Monte Viejo? Es definitivo... Benet, eres un fiebre-o :-)))

Benet ha dit...

jeje! Claro hombre!!! Es el instinto jabali que se me activa!!! :-p