12 de maig de 2010

Equip de Relleus 2010 - Badalona-O

.
S'apropen en Campionats de Catalunya de Relleus i el Badalona Orientació es prepara amb més motivació que mai.
Segurament els Relleus, són la competicio amb més emoció de l'any. La composició dels equips, l'estratègia en l'ordre dels corredors, la sortida en massa i la classificació final segons ordre d'arribada... donen el caràcter únic a aquest campionat.
.
L'esdeveniment se cel.lebrarà a Vallgorguina el proper dia 30 de Maig a càrrec del Club Grions Orientació.
.
.
Us presento als corredors del 1er equip:

1er rellevista:   Tommi Tölkkö

- Especialista en relleus i curses nocturnes. Tetra-campió del Jukola i vigent campió del Tiomila 2010. Tot i que últimament ha sacrificat hores de son i entrenament en pro de donar biberons i canviar bolquers, el seu rendiment segueix al més alt nivell.
- Expert en vodka, sovint arriba a una cursa com si hagués fet una cata d'aquest apreciat licor. A vegades se li gira l'olla i decideix prendre's la cursa com un NI, i a vegades arriba amb la salivera que li regalima galta avall.
Com acabarà la cursa a Vallgorguina... dessalivat o amb un somriure de NI.?
Per cert, no és que la foto sigui dolenta, sino que en Tommi és més ràpid que l'opturador de la càmara!!
(escrit per: Lluis i Benet)
._________________________________
.
2on rellevista:   Lluis Ferrer

- Multiple campió dels relleus CEO, es caracteritza per la seva gran resistència física i capacitat de sacrifici i patiment. Ultimament compagina l'Orientació amb les Maratons i l'engendració de fills. S'ha de dir que les 3 modaltitats esportives se li donen molt bé.
.
- Estem acostumats a veure'l al capdemunt del podi però si per algun motiu inesperat el trobessim en un dels esgraons inferiors, no patiu, és especialista en posar-se de puntetes. A les fotos el seu cap sempre serà a l'alçada del corredor més alt! Com s'ho fa??
 (escrit per: Benet i Tommi)

.
.______________________________
.
3er rellevista:    Benet Totusaus
.
- El regal de Déu de l'esport català. Però per desgràcia la seva millor disciplina és el llançament de martell.
.
- En l'orientació, en Benet està sempre a prop dels millors orientadors d'Espanya. L'any passat fins i tot guanyava una carrera de lliga espanyola.
.
 - Als campionats de Relleus els dos altres membres de l'equip l'esperaran a l'ultim control per poder correr junts fins a l'arribada com a campions! Igual que l'any passat!
 (escrit per: Tommi i Lluis)
.
.
Com podeu veure a les fotos, no semblem estar gaire equilibrats mentalment... però de cara a la cursa estem motivats, units i preparats! Ara, nomes fa falta esperar al dia 30!
.

5 comentaris:

After-o ha dit...

¡¡¡Qué banda!!!, miedo dais.

Benet ha dit...

Miedoooo, porque????? :-p

Juli ha dit...

Ja,ja,ja..... Molt "BO". Pero que en Lluis corri amb la pocket!!! Es la unica oportunitat per els altres ( si trenca motor ).

Benet ha dit...

jeje! La pocket d'en Lluís no trenca mai!! Es un valor segur!!
És més provable que se'm giri el barret a mi (bé, la "gorra" en aquest cas! :-p

Betlem ha dit...

Jajajajajajajajajaja, molt bo!