24 d’abril del 2010

Cursa a la Fageda d'en Jordà

.
Aquest dissabte volia provar-me en una cursa de muntaya i ha sigut a La Fageda d'en Jordà (Olot). Un escenari inigualable. Inicialment la cursa havia de ser de 11.111m pero finalment i per motius organitzatius ha passat a ser de 13km amb algo mes de 330m de desnivell.
.
Haig de confessar que és la primera cursa que corro sense buscar fites així que no sabia exactament quines serien les sensacions, quin ritme tenia que portar, si havia de començar suau i acabar fort o viceversa... en fi, una novetat total.
.
La cursa començava pujant suaument durant un quilòmetre. Despres vorejava el volca del Croscat en un pla d'uns 3km mes fins que arribàvem al Volcà de St Margarida on ens enfilavem ràpidament fins al km6. Personalment haig de dir que en les pujades és on m'he sentit més comode. Si més no, en aquestes era on podia deixar enrera algun corredor. Després de pujar al volcà baixavem ràpidament per tornar a remontar durant 1km més.
.
.Arribant al km10 ha sigut on la cursa se m'ha començat a fer dura. Tot i que en el km11 entravem en la preciosa zona de la Fageda, no he pogut disfrutar massa de l'entorn ja que amb prou feines podia controlar el terra per no deixar-hi un turmell. El km12 no arribava mai!
Finalment acabava al km13 en 59,20min de carrera, a 7min del guanyador. Satisfet!  
.
Bé, ha sigut un entrenament de luxe, però a anys llum de l'emoció d'una cursa d'orientació!
.