19 d’abril del 2010

Trofeu Navalcan - Toledo

.
Aquest cap de setmana corríem a Navalcan, en uns terrenys on ja s'havia corregut abans però que per sort, per mi eren nous.
.
Les previsions meteorològiques feien preveure que ens remullaríem sí o sí, però, una vegada més, els pronostics fallen més que una escopeta de fira. El dissabte fa un solet que a alguns els envermelleix el front i tot i... diumenge a la llarga plou suaument només durant la primera mitja hora de cursa.
.
El divendres al arribar d'hora em permet provar el Model Event. El terreny és impressionant. Faig el circuit que l'organització ens prepara i després em passejo per la zona central del mapa intentant entendre el criteri en quant als elements rocosos. Es fa molt evident que s'ha de navegar utitlizant el retlleu i utilitzar les roques només en l'atac a la fita.
.
El dissabte correm la Mitja. Després de les males curses al CEO, surto conservador buscant recuperar la confiança. Bé, no faig una cursa perfecta, ni molt menys, pero acabo prou satisfet.
En total fallo uns 4min entre les f10, f11, f13 i f23. És un terreny tècnic però ràpid i amb zones de força desnivell.
.
El diumenge, a la mateixa zona del model event, correm la Llarga. Surto amb la tèrmica, pero abans d'arribar a la primera fita ja em sobra, doncs aviat para de ploure. Els preciosos terrenys humits, il.luminats pels rajos de sol, fan realment agradable orientar-se en els 10'7km que l'organització ens ha preparat.
Els traçats tenen un parell o tres d'eleccions de ruta, de les que no en surto gens satisfet (per altra banda, habitual en mi). Són les f2, f26 i sobretot f10. Satisfet de la resta de la cursa, tot i deixar-hi més d'1 minut en la f13 i alguns segons a la f27.
.
El pitjor del cap de setmana serà la tornada a casa! Les cendres del volcà d'Islandia acaba afectant els vols del nord de la península. Afortunadament, em puc afegir amb una colla que va en furgoneta i que aconsegueixen prolongar-ne el lloguer. Despres de deixar el meu cotxe a l'aeroport, marxem cap a Barcelona i arribem a mitja nit a casa. Es pot dir que tenim molta sort de no haver-nos quedat tirats a Madrid.
.
Tot i les moltes hores de viatje, els terrenys i mapes han merescut molt la pena!