4 d’octubre del 2009

Copa a Cantonigròs

.

Aquest diumenge cursa de Copa Catalana a Cantonigrós. Ha sigut una cursa amb zones de boscos preciosos i alguna petita zona algo més bruta amb esbarzers o bé espessa pels boixos.
.
No he fet una bona cursa, ja que he fallat bastant (sobretot f5 i f9) i tampoc m'he notat gaire bé físicament. De totes formes ha valgut la pena el viatge.
.
La cursa compartia espai amb la cel.lebració de la Fira del Llibre de Muntanya, la qual cosa ha donat un ambient extra a l'entorn. A més a més el dia ha sigut soleiat, tot i que de bon matí la boira que tapava la plana de Vic semblava que ens donaria un dia gris.
.
Per cert, he de dir que l'organització estava totalment entregada als corredors ...fins i tot m'han vingut a donar un gotet d'aigua just al arribar a meta, però també he de dir que hi havia 2 individus, un d'alt i un altre de baixet, donant les sortides que no sé.... eren una mica rarots!! ;-)
.

6 comentaris:

Alba ha dit...

Veus com va funcionar lo del gotet d'aigua? Et vas quedar amb això i no amb la cua per descarregar ;-p

El paio alt de la sortida el vam llogar per si hi havia algun problema amb algun corredor... es veu que impressiona i t'evites problemes!

Benet ha dit...

Sí, si! una bona estratejia per distreure'ns lo del gotet!!
El paio alt deu ser nou, no? ...pq jo no l'havia vist mai organitzant!! ;-)

Anònim ha dit...

Val a dir que, cap dels dos individus t'ha pressionat perquè escriguessis una crònica favorable lloant les benevolences de la cursa, oi que no? (o te rompo las piernas)

Mr. Solisombra

Benet ha dit...

No, no, nooooooooo! pero no m'envieu més sicaris a casa!!! :-p

eduwing ha dit...

...baixet dius??? x baixet a sortides no me viene nada!!

Benet ha dit...

jejej! Pensa-hi, pensa-hi!!! ...que segur que al final et ve!!! ;-)