26 d’octubre del 2009

Campionats de Catalunya 2009 - Moià

.
Aquest cap de setmana del 24 i 25 d'Octubre s'han cel.lebrat els Campionats de Catalunya de Llarga i Mitja Distància a Moià. En aquesta zona ja s'havia corregut l'any passat en una Lliga Espanyola així que no era mapa nou, ja sabíem més o menys què ens esperava.
.
El mapa a simple vista sembla una cosa però en el terreny es complica considerablement. La vegetació en general dificulta molt la dificultat de pas així com la visibilitat i el terreny conté molts elements que, per criteri de simplificació, no apareixen en el paper.
.
El dissabte comencem amb la Llarga. Personalment faig una cursa terriblement dolenta, tot i començar molt bé durant els 6 primers controls. Trio i realitzo malament l'elecció de ruta de la tirada llarga (f9), m'encallo més de 8min a la f11 ...això junt amb tot un seguit de petits errors fan d'aquesta una de les meves pitjors curses de l'any. Físicament acabo molt cansat però no em vull imaginar com hauria acabat si no hagués vingut en bona forma.
.
El diumenge a la Mitja espero millorar l'actuació del dia anterior i recuperar l'autoestima.
El traçat és de molts trams curts, sense cap tirada llarga i de força exigència física.
.
Començo bé la cursa tot i tenir que disminuir la velocitat en algunes fites per inseguretat. Fallo la f6 (1min) però els pitjors errors seràn a la f15 on passo de llarg el control (3min) i la f22 on ataco la fita massa d'hora(2min).
Tot i els errors, acabo amb la sensació d'haver fet una bona cursa però pels resultats dels altres corredors veig que ho podia fer bastant millor.
.
En general un cap de setmana amb bones curses, dur, interessant i sense marxar de casa!
.

3 comentaris:

Alba ha dit...

Uf! Si diumenge em foto el tute que et vas fotre tu... Per si no era prou dura la cursa vaya excursionetes que hi vas afegir! Sort que com dius, estàs en forma... Això sí, un dels terrenys més tècnics d'aquest any a Catalunya.

Benet ha dit...

Siiii! dissabte vaig fer excursionetes per veure si el mapa estava correcte!!jeje!

Alba ha dit...

Això, volia dir dissabte.
Sort que no teníem la pressa de Madrid eh?