19 d’octubre del 2009

Trofeu Sierra Norte

.
Després dels Campionats d'Espanya de Bombers, tornem a la vida real. És a dir, a HE de Lliga Espanyola on les curses de Llarga Distancia fan uns 13km, i les de Mitja uns 5km i on els primers corren per sota de 6min/km lineals.
.
Les curses aquest cap de setmana han sigut a Paredes de Lozoya, en una zona molt propera a on es van correr els CEO 2007. Un terreny amb desnivells moderats, amb bona visibilitat i en general molt net. Es podia mantenir un ritme alt de carrera. Hi havia molt de detall de rases i forats i pocs elements rocosos, exceptuant les zones amb més pendent dels extrems del mapa.
.
Personalment, tot i estar decidit a assistir-hi, viatjo bastant desmotivat. I és que tant de temps preparant ens CEO de Bombers que un cop han passat necessito tornar a carregar les piles i motivar-me altra cop!
.
El dissabte a la Llarga no començo realment inspirat i acumulo minuts d'error ja a les primeres fites. Porto un bon ritme fins a la f17 on buido la bateria per complert. I és que, tot i que el desnivell marcat per l'organització son 400m, jo en compto uns 700m (sense tenir en compte els errors) i això ho acabo notant.
.
El diumenge a la Mitja, sortim en ordre invers als resultats del dia anterior tot i que amb un marge de 5min entre corredors. Aquest cop surto molt més motivat, amb ganes de fer una bona carrera, ...però em passo! Més concretament em passo de llarg a la f3, perdo practicament 5min en aquesta fita. Just al marcar-la veig arribar al corredor que sortia darera meu. L'intento deixar enrera durant les següents fites (f4 a f9) però a partir d'aquí seré jo qui aniré a remolc seu. És una cursa tècnica i divertida, però degut al greu error a la f3 i a la pressió i pique amb el corredor que m'atrapa, no arribo a disfrutar la carrera tot el que hagués volgut.

2 comentaris:

Alba ha dit...

Eh! Però el viatge en AVE guai no?...
Tela l'error de la f3 i després la 4... mira que ja havies passejat per la zona ;-p

Benet ha dit...

Siiii, sort de l'AVE pq la cursa de diumenge... per flajelar-me!
Lo dels errors a la f3 i f4 és l'efecte domino que diu en Tommi! ...vols rectificar i encara la cagues més i més! :-p