2 de maig del 2009

Tornant a orientar

.
Aquest cap de setmana després de 3 setmanes d'inactivitat degut a l'esguinç de turmell, he pogut tornar a orientar!! Ja en tenia moltes ganes tot i que he notat la falta d'entreno.
.
El divendres vaig montar un entrenament a un grup de corredors del U.E.Vic per tal de preparar el Campionat de Catalunya de Relleus d'aquest any.
.
La intenció de l'entreno era simular la situació d'aquest tipus de cursa. Consistia amb 3 cicuits amb sortida en massa amb dispersió. Despres de cada circuit es reagrupaven i tornaven a sortir junts. Les fites eren molt a prop les unes de les altres intencionadament.
Vaig poder correr amb ells i comprovar que el turmell està recuperat.
.
.
El dissabte vam anar a França a La Quillane a fer un entreno que montava en Tommi. Al mapa se li havien eliminat camins i pedres de menor tamany.
.
No sé si pel mono d'orientació o per l'esplendit terreny però vaig disfrutar moltissim. El sòl era ple de clapes de neu on t'enfonsaves fins al genoll i de branques i arbres caiguts que havies d'anar esquivant i dificultaven l'avanç. Tot i començar bé i comentre pocs errors, físicament vaig notar la falta d'entreno d'aquestes setmanes. Ja cap al final del traçat van començar les errades tecniques. Cansament, desconcentració, exces de confiança? Sigui el que sigui les f15, f17 i f18 no m'haurien d'haver costat tant!!
.

2 comentaris:

Louise i Thelma ha dit...

...ja me n'han parlat ja el vic's de lo contents que els montessis l'enteno.
Cobra molt aquest entrenador a domicili?
Espero doncs que el turmell et deixi venir als relleus, t'esperem per Bellver el 23 i per La Seu el 24.

Benet ha dit...

jejej!! Noooo, lo meu es amor altruista!!! A més a més despres vam anar a fer un dinar tots junts!! què mes es pot demanar?!?!? :-D
Siiiii, als relleus a tope!! Ja en tinc ganes!!!