9 de febrer del 2009

Entrenaments a Villena

.Al igual que a Sisteron tornem a fer un cap de setmana intensiu d'entrenaments però aquest cop a prop de Villena. Aquests son terrenys rellevants per als Campionats d'Espanya d'aquest any.
.
Comencem amb una nocturna amb un vent i un fred que espanten a més d'un que es queda al cotxe. Comencem molt tard i per tant retallem una mica el traçat per no arribar a l'alberg a les tantes.

Al matí següent coincidim amb corredors del Colivenc i fem un entreno amb sortida en massa i amb dispersio de fites. Ideal per entrenar els relleus.
.
Per la tarda correm al mapa de Biscoi on la majoria retallem per tal de reservar forces per la nocturna, de la qual no disposo del mapa, i que resulta molt interessant i divertida.

.
I finalment ja al matí del diumenge fem un entreno de llarga distància amb trams molt fisics, d'altres complicats degut a la vegetació densa i baixa que impedeix la visibilitat i d'altres molt exigents tècnicament.

2 comentaris:

Corroypienso ha dit...

Mu chulo el blog, que pena que no esté en castellano para entender algo mas pero bueno. Te he agragado a mi lista de blogs. Yo también tengo un blog de orientación: http://orientacionruben.blogspot.com

Benet ha dit...

Hola Rubén, muchas gracias!! me alegro mucho que te guste el blog!!!

Un saludo!!