24 de gener del 2009

Vent i entrenaments a Gavà


El 1er entrenament es feia a la Pineda de Gavà. Es tractava d'un exercici de rumbs. El vent començava a bufar però no esperavem el que ens ha passat més tard quan ens hem dirigit a Gavà poble.
.
.
Allà ens hem quedat sitiats en una rotonda quan les 3 sortides han quedat bloquejades per arbres tombats pel vent. El mateix ha passat a la carretera d'on veniem quan un pi tot just passar els 4 cotxes que anavem ha caigut. Hem donat tombs amunt i avall a veure si trobavem alguna escapatoria però finalment no ha quedat més remei que esperar a veure si els bomberitus ens obrien pas! Han arribat però abans d'actuar han tingut que marxar a un incendi que s'ha originat pels voltants!!!! Realment l'escena era una mica "pel.liculera"!!!
.
.
Obviament el 2on entrenament ha quedat anul.lat, excepte per a alguns inconscients, que quan el vent ha afluixat una mica ens hem atrevit a ficar-nos al bosc. Allí si que hi havia arbres caiguts!!! un rera l'altre!! En grups de 2, per si a algú prenia mal, hem fet... hem fet el que hem pogut esquivant i saltant arbres. Fins i tot hem hagut de deixar correr una fita per impossibilitat d'arribar-hi (fita 7).
.
De totes formes, tot i el mal temps, hem pogut treure profit al dia!!!