4 de gener de 2009

Curs de Nadal - Antequera

.
.
Com s'ha fet altres anys, la Federació Andalusa organitza uns entrenaments de Nadal.
Aquest any ho ha fet a Màlaga, prop de Antequera. En alguns dels mapes ja hi havia corregut en una lliga espanyola però valia la pena tornar-hi.
.
.
.
.
.
.

El dia 26 fem un mitja com
a test per agrupar-nos en diferents grups de treball.
Ja al 2on dia següent tenim el dia més dur. Pel matí elecció de ruta (8'6km) i per la tarda uns 6km més repartits en dos entrenaments de sortida en massa.
.
.
.
.
.
.
.
El 3er dia fem dos eixercicis de resiatuació pel matí dins la boira del mapa de Sierra de las Carboneras (Cañete). Entrenem en grups i per parelles. A les 19h fem un Sprint Nocturn. Molt divertit si no fos perque 2 fites s'han de saltar per questió de permisos de medi ambient.
.
.
.
.
El 4rt dia no pot començar millor!!
Entrenem a El Chorro Sud en un mapa fet per un cartògraf Norueg molt simplificat degut a la gran quantitat i les dimensions de cingles. Tot i encallar-me en una fita és el terreny Malagueny on més disfruto de tots!! El següent entrenament és a el Chorro Oest i tracta de l'atac al control (en els cercles blaus hi ha una cinta des d'on atacarem la fita)
.
.
.I ja l'últim dia fem una llarga a el Chorro Centre en un terreny ràpid i divertit però sense molta dificultat tècnica.
Alguns encara no n'hem tingut prou i decidim fer un últim entreno nocturn de tornada a casa a Guardamar. Aquest sí que és el millor entreno de tots aquests dies!!! És curiós, improvitzat a última hora, amb paper de wc com a fites, de nit.... però tot i així el més interessant de tots!!!

1 comentari:

TEO i louise ha dit...

Bones noi! ja he vist que t'has passat a veure la padrina...si tu, jo segur que no arribo a la seva edat amb aquest cap.
Fèia dies que no passava per aquí i noi!!! això comença a semblar una biblioteca de mapes. Genial!!! a veure si trec temps per mirar-los tots, que hi ha molta teca.
Records!!!