22 de desembre de 2008

Campionat de Catalunya de Relleus - Gavà

En un terreny molt planer i molt proper a la platja de Gavà s'ha corregut el Camp. de Catalunya de relleus d'aquest any.

D'entrada no em semblava un dels terrenys que més m'afavorissin però la zona de més al nord em va sorpendre molt positivament. Només agafar el mapa ja quedo sorprès pel seu tamany (DIN3, ...no m'ho esperava) i de la llarga tirada fins a la primera fita. Em costa acostumar-me a l'escala 1:5000 en la que fa molt que no corro.


L'any passat amb en Lluis Ferrer i en Tommi Tolkko el Badalona Orientació vam quedar 2ons per darrera d'en Biel Rafols, Marçal Serrallonga i Roger Casal (C.O.C.) però aquest any sense en Tommi, que era a la organització, les prediccions no eren tant optimistes.
En Sebastià Massaguer sortint en 1era posta, després d'un parell d'errades arriba en 11a posició. Jo, a la 2ona posta surto ja sense cap pressió, pensant que hem perdut tota opció a podi. Faig una cursa amb pocs errors i recuperem fins a la 5a-6a posició. La gran remontada ve quan en Lluis Ferrer corre una impressionant 3era posta col.locant-se en 2a-3a posició junt amb en Marc Serrallonga, a qui en uns últims 900m agonitzants, deixa enrera!!

Així doncs i contra tot pronòstic, subcampions de Catalunya per segon any consecutiu i sobretot un diumenge emocionant!!