9 de desembre del 2008

Idanha a Nova

Lliga espanyola però a Portugal. Concretament a Idanha a Nova. A l'últim raconet del pais però amb uns terrenys molt interessants!

El temps no sembla que vulgui acompanyar però últimament ja hi estem acostumats . Aquest cop no és que fagi fred però sí que tenim uns dies plujosos i amb molt boira! Boira que sobretot dificulta l'orientació el primer dia, el dia de la mitja.

La Mitja és en un terreny amb força desnivell, farcit d'elements rocosos i amb vegetació baixa que tot i dificultar la marxa no impedeix el pas per aquestes zones. El terreny està tant carregat de roques que el mapa generalitza força en aquest sentit. Tot i no fer cap gran error no surto del tot satisfet de la cursa.

El dia de la Llarga, ja no hi ha la boira del dia anterior però si que la pluja ens remulla a tots plegats, sobretot als que sortien més tard. Aquest és un terreny molt diferent. Net, planer, menys elements rocosos i amb molts marges i tanques de l'estimat fil-ferro espinós amb qui tinc una relació molt estreta i que sovint costa de superar. Per altra banda és dificil desorientar-se. És un terreny "fàcil" i molt ràpid. Algun fallo però en general content.