18 de febrer del 2009

Sant Joan d'Alacant

.
Lliga espanyola a Sant Joan d'Alacant. Terrenys tècnics amb poca vegetació però amb molt de detall de relleu. El sòl és aspre i pedregós provoca més d'un incident. Mapa amb molt de detall i qualitat.
.
El dissabte comencem amb la mitja. Nomes cal observar el recorregut per veure que pitjor no podia començar. Calculo uns 6min d'error en la fita1 i uns altres 6min en la fita15. Catastrofic!!!
.
.
A la nit no en tenim prou i anem a fer un entrenament nocturn a 1h de St Joan. I ja a esperar que el diumenge vagi millor que al matí!!
.
.
El diumenge a la Llarga despres de la primera fita entro en mapa i disfruto fins al final de cursa.
.

Els pitjors errors en les tirades llargues. Tant per l'elecció com l'execució.
La meva sorpresa ve quan just abans d'arribar a la fita 15 intento mirar-ne la sortida i veig que el traçat acaba alli!! Després de pensar de tot, quan arribo al control, m'adono que hi ha un canvi de mapa! Hauria d'haver-me llegit la informacio previa a la cursa!!!

4 comentaris:

Tommi ha dit...

Así de mal no has corrido ultimamente. Dificuldades de leer mapa con tanta curva auxiliar, cortados que no existen en el terreno,el suelo pedregoso y fitas escondidas eran mis excusas de correr técnicamente regular allí.
En la media en el tramo 14-15 he visto mucha gente (incluido yo) quedandose demasiado arriba. Annabel lo clavó como todos en el sábado,entonces la culpa encontramos mirando bien quien te mira del espejo.

Benet ha dit...

Si, si! el tio del otro lado del espejo tiene la culpa!! ;-)

El sabado, esperaba un terreno mas facil tecnicamente y no leí suficientemente el mapa. El resultado: solo hay que ver mis recorridos! Mea culpa! Me flagelaré solo un poquito ya que el domingo me fue mejor!

Espero corregirlo y coger confianza en el POM

Louise i Thelma ha dit...

jua! jua! y quién estaba en el otro lado del espejo????

acabo de veure que has obert un altre bloc. Ostres quina feinada!!!

vinga Benet! espavila! que no se vuelva a repetir el correrte así de mal...juajuarrrrr!! Aquest coach és la repera!!!

Benet ha dit...

Si, si! Amb akest coach el tema autoestima es questió d'un mateix!!!jejej! Però què hi farem si aquests nordics són així!! No li tenim en compte que és l'unic que ens ensenya alguna coseta! ...una altra cosa es si li fem massa cas o no!! :-p Aixi ens va!!

Bé, lo de l'altre bloc, es una continuacio d'aquest! Pero sense ser en format de diari personal i obert a qui hi vulgui ficar el nas!!

Salut!!!