25 de febrer de 2009

Portugal "O" Meeting - Mora

.
Aquest any, el P.O.M. es cel.lebrava aprop de Mora. En una zona a 2h a l'Est de Lisboa. Ja per la carretera es veuen tot d'extensions d'alzines sureres amb un sòl net i lliure de sotabosc.
.
El 1er dia una Mitja. És un terreny rapidissim que permet correr al maxim durant tota la cursa. Dels quatre dies és el que menys disfruto. A les f5 i f6 faig dos errors que ja em desanimen per la resta de cursa. Fisicament noto haver començat massa rapid i això em passa factura a l'ultim tram.
..
.El 2on dia és una Llarga (16'4km i 605m de desnivell) Tot i acabar realment cansat, em trec l'espina del dia anterior. Acabo satisfet de la cursa. Més que una llarga sembla una Ultra-llarga. Curiosament a Catalunya a la mateixa hora s'està corrent el Camp. de Catalunya d'aquesta modalitat.
.
.
.

El 3er dia una Mitja en un terreny realment idilic. Rapid, net, bonic i tecnic. Tot i així els errors que es poden fer son petits. Això afavoreix molt el factor fisic sobre el tecnic.
.
.
.
.
El 4rt dia és el que més disfruto i amb diferencia. En un terreny maco i net però no tant evident com el dia anterior. A més a més son 13km amb 43 fites que fan que en cap moment puguis baixar la guardia. Fins a la f28 és una constant de canvis de direcció en una zona molt tecnica. A partir d'aquí passa a ser més un recorregut fisic. Fallo estrepitosament la f19.
.
A la f42 estic a punt de cometre m.p. ja que arribo al tallat que hi ha a 100m al nord-est de la fita i trobo una altre control amb codi similar (108 - la meva:106) Per un moment estic a punt de creure'm que es la meva!!! ....despres de 13km fallar així hagués sigut una llastima!!

2 comentaris:

Tommi ha dit...

Muy bien Benet, has ganado Halden SK tu solo! Eso le gusta al coutz.

195 Badalona Orientació 317,8
196TibroOK
197 SunO / FWOC 314,5
198 SunO / Omega 313,9
199 Halden Skiklubb 312,9

Benet ha dit...

jejej! Si es que estos del Halden... no tienen equipo!!! ;-)