12 de març del 2012

Canet 2012 - Sprints a Miramar

Aquest ha estat un cap de setmana de curses a prop de casa. Començàvem el dissabte corrent a Miramar i després diumenge a Canet de Mar, en la que seria la primera cursa de copa catalana del 2012.

Els dos Sprints que corríem per la zona del Poble Sec de Barcelona resultàven força tècnics degut als múltiples caminets i escales dels jardins Costa i Llobet i força físics pel desnivell de la zona.

Un condicionant important és que no se’ns permetia sortir dels camins per tal de respectar els jardins. Fins a cert punt, això resulta ser un afegit interessant de la cursa. El que jo descobriré més tard és que aquesta condició és exclusiva per la part sud del mapa. En fi, això tampoc canvia significativament les meves eleccions de ruta.
.
Diumenge a Canet de Mar ens espera una mitja. Els que coneixem la zona ja sabem que els desnivells son molt forts i que és important no perdre contacte amb el mapa o un error pot significar molts metres de desnivell extra.
Comencem el recorregut amb uns quants controls en baixada. Soc conscient del perill que això comporta i que per altra banda, tard o d’hora tot això ho haurem de remuntar. No puc evitar sentir-me motivat. Vaig amb força fluïdesa i m'estic divertint molt.

Després de la primera vesant, un control entre la vegetació i canvi de vesant. Tot molt bé fins que arriba la f13. Al arribar a la zona de roques el meu cervellet comença a llegir com si estés buscant la f14. Evidentment no em quadra res fins que me n'adono del meu error. Desmotivat després d’una minutada d’error, necessito un parell de controls per convencem de no abandonar.
 En fi, els dies van passant i segueixo sense afinar!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Llastima Benet, he vist els winsplits i anaves de puta mare fins la 12.

Desitjo que gaudissis com a minim fins la 12 i a partir de la 14.

CArles

Benet ha dit...

Hola Carles!

Sí, un cop passada l'enrabiada de l'errada monumental a la 13 t'haig de dir que ho vaig passar molt bé!!
Ja se sap que al litoral la vegetació és dura al igual que els desnivells però tot i així vau treure-li el suc a la zona!!! Felicitats!!!