12 de gener del 2012

Rei de Bombers - Nocturna Fita Mòbil

Dimarts dia 10 corria la ja tradicional Cursa del Rei de Bombers (4a edició). Carrera de muntanya entre bombers i cada any en una zona diferent. En aquesta ocasió, ha sigut per la zona de St. Quirze del Vallès.

Un total de 12km i no massa desnivell, uns 350 metres aproximadament. Començo fort i vaig en primera posició en els quilòmetres inicials però a mitja cursa ja m'han avançat 4 i veig a un company que s'apropa. Els minuts van pasant i en una forta i llarga pujada del recorregut n'avanço 2. Falta un quilòmetre i ho dóno tot per conservar aquesta posició. Porto uns 100m de ventatge amb els perseguidors quan em passo un trencall. No veig les cintes!! Quina decepció després de tot l'esforç!!! Però per sort meva, veig una pista que puja en la direcció que suposadament havia d'anar. La pujo i al arribar a dalt em trobo al grupet perseguidor!! He perdut la ventatja que els duia però no la posició! Unes últimes pujades mortals i cap a meta. Bon entreno físic!
.
Dimecres dia 11, la Nocturna de La Fita Mòbil. Poques hores abans de l'inici de cursa, la meva petita no sé com s'ho fa, però em tanca al cel obert de casa. Ella és a dins i jo a fora. A dins està "segura" però... i si es fa mal? Intento que m'obri però pobreta no se'n surt (té 18 mesos). Em poso força nerviós i penso amb trucar als bombers però... quan truqui potser soni al menjador de casa ;-)  ...tampoc tinc el mòbil a sobre!! Bé, ventatjes de l'ofici, després d'uns 7 o 8 minuts eterns, aconsegueixo entrar. Després de la meva aventureta domèstica, córrer a la nocturna m'anirà genial per treure'm l'ensurt de sobre. (foto de l'artista)
La cursa te 4 controls que només hi son durant uns períodes de temps concret. Com si per mi un score no tingués prou dificultat, ara li afegeixen això!! Si vols marcar totes les mòbils, pràcticament no pots fallar en cap o no hi ets a temps. Fins a 3/4 de cursa vaig totalment a remolc d'en Tommi i en Pol. A partir d'allí se m'escapen i tot i que els torno a veure a la f36 no els aguanto el ritme i em marxen altre cop.
Divertit però físicament molt cansat de les dures pujades.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ufff, el que va pasar es que la nena coneixia els resultats del torro on un matat qualsevol se't va repasar i no volia que tornessis a pasar per aquesta vergonya!!!!

apa-li que aquest any torno a correr a èlit...ves mirant enrera.

Sebas

Anònim ha dit...

Crec que ho va fer perque no anés a la nocturna de la fita mòbil i em quedés amb ella. M'estima molt! :-P

Benet