23 de maig del 2011

Entrenos a Capolat i Mataró

.
Falta un mes pel Jukola, així que si els volcans Islandesos ens ho permeten, ben aviat tornarem a disfrutar dels terrenys nòrdics. És per això que no puc baixar l'intensitat d'entrenament ni tampoc la quantitat d'entrenos tècnics.
Els terrenys propers no tenen res a veure amb els escandinaus però la rutina de mapa és important des del meu punt de vista.

Així que divendres m'arribava a Mataró. Aquesta és una zona de típica del litoral català. És a dir... forts desnivells, molts camins i sobretot una vegetació densa i no massa agradable. Tot plegat, ideal per estar una bona estona al bosc, just en el que jo estava interessat.

Passo una bona estona, això sí, estic pràcticament 2h lluitant amb esbarzers, branques, argilaques i les fortes pujades de la serralada litoral.
Errors... uns quants, però majoritàriament perdo temps llegint el mapa una i una altra vegada degut a la gran quantitat de detall. Per altra banda, la vegetació sovint m'impedeix travessar per on planejo.


Diumenge estava inscrit a una cursa de muntanya a St Jeroni de la Murtra però a última hora rebo una invitació del COB per fer una cursa-entrenament a Capolat. Ni m'ho penso!! Al berguedà falta gent!!
Tinc 1'5h de cotxe fins a la zona i tot i sortir de treballar força cansat, algo refredat i afònic, estic exitat per tornar a córrer als meravellosos terrenys on és van disputar els Campionats de Catalunya 2010.
Per si això fos poc, per a l'entrenament hi han col·locat teles i fins i tot sportident. Quin luxe! Per acabar-ho d'arrodonir, al mapa, s'han eliminat les tanques i els camins.

Faig alguns petits errors però sobretot perdo molt de temps a la f11 al travessar una zona de vegetació molt densa i a la f16. Acabo molt cansat físicament però satisfet.

2 comentaris:

rofo15 ha dit...

L'entrenament d'aquest dissasbte 4, que el farem des de l'estació d'esqui?

Benet ha dit...

Sí, comencem a Rasos (estació d'esquí) i acabem a Peguera.