15 de maig del 2011

2 Dies del Pirineu 2011

.
Aquest any l'esperat Trofeu dels 2 Dies del Pirineu, al igual que l'any passat, s'ha disputat a l'encantador municipi de St Jaume de Frontanyà, a la comarca del Berguedà. En aquesta edició repetíem en una part del mapa de l'any passat però també n'estrenàvem una de nova.

La qualitat dels mapes i dels terrenys, juntament amb l'enorme esforç de l'organització han tornat a fer-nos gaudir de dos dies de curses.
El dissabte començem corrent una mitja. El mapa és totalment nou per a aquesta cursa i el terreny, com a característiques principals, te força desnivell i vegetació que en certes ocasions a part de dificultar la visibilitat, t'obliga a modificar el teu itinerari.
Els traçats son divertits tot i que sense massa opcions de tria d'itinerari. Els principals errors els tinc a les f2, f14 i al bucle final on el cansament ja s'apodera de mi i vaig de la f19 a la f22 directament. Afortunadament me n'adono i evito l'error en tarja.

Diumenge correm una llarga. Exceptuant la preciosa zona de la cantonada nord-oest del mapa, la resta la coneixem de l'any anterior. Aquest fet, però, no implica que sigui una cursa senzilla, doncs en la major part del traçat la vegetació impedeix força la visibilitat.
No acabo massa satisfet de la meva cursa ja que a més a més d'encadenar uns quants errors seguits (f7, f8, f9 i f10) tampoc estic massa content de les eleccions d'itinerari d'alguns dels trams més llargs (f13, f17 i f23). Físicament acabo força cansat dels dos dies de curses.
.