1 de març del 2011

Entrenos pre-CEO 2011 a Guadalajara

.
Aquest cap de setmana ens hem desplaçat a Cifuentes amb la finalitat de preparar els CEO 2011. Possiblement els terrenys als Campionats d'Espanya de Guadalajara siguin similars a on hem entrenat per questió de proximitat i per aquest motiu fem les 5h de viatje... però segurament, i així ho espero, la qualitat dels mapes sigui força millor.
.
Per altra banda i afortunadament, els mapes dels entrenos del diumenge a les proximitats de Calatayud, compensen la balança i puc acabar el cap de setmana amb millor regust de boca.
.
Divendres comencem amb una nocturna a Cifuentes (mapa). És una zona amb força sotabosc i sòl aspre en general. La cartografia et sorpren a cada instant! Roques o tallats que no apareixen al mapa i per contra, alguns de minusculs que sí... nous camins i d'altres que ja no existèixen (mapa del 2006) ...etc, etc.
.
Al matí següent correm a Trillo (mapa). Fem un entreno amb sortida en massa amb disperció. Alguns dels elements a on en Tommi havia previst ubicar-hi els controls o no existien o estaven tan desplaçats que ha de fer modificacions en els traçats. A la tarda tornem a entrenar a Cifuentes (mapa) en un entenament mixte de només corbes i mapa amb tots els elements i... just abans de fer-se de nit, altre cop a Trillo en una zona diferent a la del matí amb gran quantitat d'elements rocosos i on l'any 2006 es va córrer una mitja de lliga espanyola (1era imatge).
Tècnicament faig moltes errades en totes les sessions fins al moment. Portem ja quatre entrenaments i encara no em sento gens còmode tècnicament en aquests terrenys/mapes.
. .
Diumenge al matí, deixem Guadalajara i ens desplacem a la provincia de Saragossa on comencem corrent al sur del poble d'Ariza. El millor entreno de tot el cap de setmana!!
Aquest consisteix en dos bucles en un terreny molt net i de relleu interessant.
.
Per aquells que encara ens queden forces, ...o millor dit: motivació! a la tarda fem l'última sessió del Stage a la Sierra d'Armantes, on els forts desnivells son el plat fort del dia però on torno a gaudir dels terrenys i mapes de la zona i a on recobro la confiança.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo tampoc entenia els tallats, pensava que era culpa del meu nivell nefast... però ara ho estic entenent...

I els grans blocs de pedra sí que vaig tenir clar que no estaven dibuixats.. diuen que van veure en Tommi portant en una butxaca el paper de water i a l'altre els blocs de pedra!

Tot i així no va aconseguir deixar allà perdut, cap dels que anem perduts! ;-)

Benet ha dit...

Ahhh, així va ser ell que se'ls va guardar a la butxaca...!

Havia vist ocultar elements al ocad però ocultar-los al terreny... això sí que és un mètode innovador!! ;-)

Anònim ha dit...

doncs jo el que no vaig entendre va ser trillo, pero cifuentes i trillo (blanc) no ho vaig trobar malament. i diumenge clar que tothom es sap orientar en un mapa bo, lo xungu es amb un de dolent ;) vagi b a C FD. bl

Unknown ha dit...

clar! per això s'hi va estar 2.5h!! tu diràs, arrossegant pedres.. no m'estranya que estigués cansat!
Li hem de dir, que no cal que s'ho agafi tan en serio...

Benet ha dit...

Sí clar, "orientar-se en mapes bons ho sap fer tothom" ...ja t'ho explicaré tornant de C FD!! ;-)
Mira que no venir!! Què pot merèixer més la pena?!?!

Benet ha dit...

mmmmm... crec que ja sé qui ha pres o desplaçat les roques!! Em sembla que ha sigut el del 4x4!! Segur que ho ha fet per aixafar-nos l'entreno!! ;-)

rofo15 ha dit...

ostres del mapa d'Ariza, el circuit llarg, varem fer unes traçades diferents de la fita 2-3 i 5-6...a veure que et sembla el que vaig fer jo!

Ens veiem per Utiel!!??