19 de desembre del 2010

Fonts de Montjuic i Cànoves

- Dissabte corríem un parell d'Sprints dins l'entorn de les Fonts de Montjuic de Barcelona.
.
Tot i el fred dels darrers dies, el sol fa acte de presència i acabem gaudint d'un dia esplèndit ! ...i fins i tot podem córrer en màniga curta! Qui ho havia de dir!?!
.
No puc dir que tingués un bon dia tècnicament, però gaudeixo dels bonics racons de les fonts. Físicament, tot i aprofitar al màxim les escales mecàniques, acabo força cansat dels desnivells de la zona.
.
- El diumenge, m'arribo a Cànoves i Salamús, al sud del Montseny, per córrer una cursa de muntanya. Inicialment a la web indica que es tracten de 17km, però quan arribo a la zona de sortida veig un cartell anunciant que seran "20km aproximadament". Finalment el gps m'informa que han sigut 15,5km. Amb què mesuraran les distàncies aquesta gent?! ;-)
El desnivell, que no s'indica prèviament, és d'uns 650m. Primer els fem de pujada i tot seguit de baixada. Personalment hagués preferit algo més d'alternància entre pujades i baixades però ha anat així. Cap problema.
.
Pensant en els suposats 20km que m'esperen juntament amb que no parem d'ascendir, se'm fa força dura psicològicament la primera part de la carrera. Tot i així, mentre pugem puc avançar força corredors però un cop ens posem a baixar afluixo (intencionadament) i alguns em passen altre cop. I és que, encara arrastro molèsties per anar com un cafre muntaya avall des de la cursa de La Fageda.
.