2 de febrer de 2010

Nocturna St Jeroni de la Murta

.
Exit d’afluencia a la nocturna que la Silvia i jo organitzavem aquest dimecres a St Jeroni de la Murtra!! 82 corredors/es, 42 en el circuit llarg i 40 al curt!
.
A les 17h començava a posar fites i em feia por retrassar-me i acabar de nit, però gràcies a la Silvia que amb el cotxe em va portar a dalt de tot, vaig poder posar-les de baixada i en una horeta i mitja vaig estar llest. Poc previsor i deixant-me endur, potser vaig dissenyar un circuit (el llarg) amb moltes fites! I això vol dir,clar… mes feina per mi!
.
Per a l’ocasió, havia actualitzat la xarxa de camins i amb mes atenció per on suposava que podien passar els corredors. M’adono però, pels comentaris a meta, que alguns a l’hora de triar l’itinerari tenen realment molta imaginacio!! :-p
.
.
.
El terreny és força brut i ple de caminets així que crec que el millor en tot moment és desplaçar-se per ells sortint-ne en l’atac a la fita. També crec que era desaconsellable triar els camins descontinus que a plena llum del dia es veuen be, però poquet de nit!
.
En el punt de sortida feia un fred que pela, més que a la part nord , a dalt de tot. Gelat a les 21:30 no em venia gaire de gust sortir a recollir fites, però aquesta no es una zona on puguis dexar les fites i confiar en trobar-les passat un dia o dos! Així que em tocava posar-me les malles i a munt! A més a més, com que encara no havia arribat tothom, tenia que sortir des de baix i fer tot el circuit en ordre!! Ufff!

En la recollida em vaig creuar amb 5 conillets!! Ni quan estava solter en veia tants en tant poc temps! Pobrets, no sabien que cony passava amb tant de moviment!
.
En el circuit llarg hi havia un tram amb elecció de ruta que us convido a que digueu quina alternativa vau triar (o haguessiu triat si l’haguessiu corregut)! Ho podeu posar als comentaris! Jo he posat les 3 alternatives que m’han semblat més logiques (a, b i c)

També adjunto resultats.


Gracies a tots per venir!!!

Silvia i Benet

___________________________________

 informació de la nocturna a St Jeroni de la Murtra.

        - CIRCUITS

LLARG: circuit lineal - 5.200m - 18 fites - 215m de desnivell
CURT:   circuit lineal -  3.200m - 8 fites - 125m de desnivell

Com podreu observar hem afegit un parell de fites. I és que vist el nivell general dels inscrits en aquest circuit hem optat per allarga-lo algo, ...molt poquet, per permetre als corredors aprofitar millor la cursa/entreno.
.

        - MAPA
El mapa és força antic, tot i així n'hem actualitzat la amplia xarxa de camins.
A la foto podeu veure com ha variat al llarg del temps:
Atenció!!! les linies electriques no apareixen al mapa
Escala 1:10.000 - Equidistància: 5m
No es proporcionarà funda pel mapa.
El triangle estarà marcat al terram amb plastics.
A més a més de la tela, hi haurà prebalisats a les fites amb el codi corresponent per si ens en robessin alguna!

11 comentaris:

Cesc Trillo ha dit...

Elecció de Ruta: A (amb una petita variació al final per l'ermita)

Xavi ha dit...

Elecció de ruta: començar per la part comuna entre a i b, poc després d'on es separen vorejar la tanca fins la cantonada de l'est i allà seguir corbes de nivell quasi fins la fita (passant un tros de verd 3, pero un cop passat aquest, agafant un caminet que no està dibuixat que porta quasi fins la fita). Crec que és la que salva menys desnivell ;)

Miquel Soro ha dit...

Opció C, però amb la variant de sortir de la fita cap a la dreta, fins al caminet de sota. Crec que la millor era l'opció a.


Gràcies per la cursa, m'ho vaig passar molt bé.

Juli ha dit...

Opció A , vaig dubtar amb la B. Per la carretera s'avançaba molt ràpid i no tens dubtes .

Cesc Trillo ha dit...

Ei molt bo això d'escriure l'elecció de ruta! així n'aprenem i ens corregim tots!!
Molt bé Benet&Sílvia !!

Gio ha dit...

Jo vaig fer igual que el Xavi. Entremig de a i b, passant pel costat de la valla. Ara veig que potser la a era més ràpida, i té molt millor punt d'atac.
Per cert, jo també vaig notar molt el canvi de temperatura a mesura que baixava. Em va sorprendre que a baix fes més fred!
Aprofito que estem comentant el millor itinerari per preguntar com és que es posen tant poques curses al "routegadget". (entenc que aquesta no té molt sentit pq no hi havia sportident). Sóc molt novato i m'aniria bé poder mirar les rutes que prenen els cracks.
Salutacions, i gràcies per la cursa!

Jordideroda ha dit...

Hola, no vaig poder venir per ke estic lisiat, però es una d'aquestes curses que em sap greu de no haver fet.
Pel ke fa a la ruta el meu primer cop d'ull fa que m'inclini per la opció B però allargaria una mica mes per la carretera fins a sortir seguint el tancat, t'estalvies un parell de corves.
Salut-os.

Anna s. ha dit...

Jo vaig fer la b, però com que se m'havia mort el silva i anava amb un frontal molt dolent, no veia res i vaig perdre 2 minuts buscant el camí que baixava.
Crec que la a es la mes rapida.
Felicitats Benet! Va ser una nocturna de veritat!

Anònim ha dit...

Dubtava entre la A i la B. Al final B, però vaig passar arran de tanca (els verds eren moolt passables) per baixar cap a la pista i em vaig estalviar uns metrets. Ara assegut també la veig prou ràpida
Molt bona cursa i traçat divertit! Enhorabona!!
Vicenç

Anònim ha dit...

Ei! Sóc el Dudu.
Jo vaig triar la B, i vaig trigar 10:05. Segurament la A era la més ràpida.
Molt agut el comentari dels conillets!!
Dudu

Anònim ha dit...

Gracies per bloc intiresny