9 de gener del 2010

Sprint al Guionardó - Barcelona

.
Aquest dissabte amb un fred que pela (per ser dins Barcelona) sortia a córrer un parell d'Sprints al Parc del Guinardó.
És una zona amb força desnivell així que no volia deixar-ho tot al 1er dels Sprints i després quedar-me sense forces en el 2on ...i a més a més, venia convalescent d'una forta grastoenteritis que m'havia tingut tirat com una burilla i sense dormir dues nits abans.
.
En el 1er Sprint que corro, cometo petits errors tot i que em noto millor físicament del que m'esperava. Fallo alguns segons en la f4 i sobretot de camí a la f7 on tot i estar dins al parc, penso estar en la zona asfaltada. La f6 (codi 38) penso que està algo desplaçada a l'esquerra, però no m'afecta.
.
En el 2on Sprint no cometo errors, possiblement per ja haver-me recorregut la zona una estona abans. Potser perdo alguns segons en la f12 (codi 38) on crec confirmar el seu petit desplaçament.
A la f15, acabo pujant en comptes de rodejar el turó, com havia pensat només veure el mapa a la sortida. L'anècdota és que en aquest mateix tram coincideixo amb un vellet amb el gos que també corre i que no hi ha manera d'atrapar!! Haig d'entrenar més!! :-p