1 de gener de 2010

Entrenaments de Nadal a Catalunya

.
Cada Nadal, la Silvia i jo hem baixat a Andalusia als entrenaments que la Fado organitza per aquestes dates, però aquest any, possiblement degut a la gran quantitat de viatges que hem fet a lliga espanyola, ens feien bastanta mandra les aprox.12h de cotxe fins a Sevilla. Aixi que l’alternativa ha sigut montar-nos els nostres propis camps d’entrenament aquí a Catalunya.
.
.Vaig animar a un bon grupet de gent per tal de poder disfrutar d’un bon ambient i tambe dividir-nos la feina d’organització.
.
Finalment vam poder realitzar 7 entrenaments durant 4 dies.
.
.
.
.
El primer dia, el diumenge 27, aprofitavem l’entrenament que els Aligots montaven a Vilassar de Dalt. Constava de 5 bucles on la finalitat era la percepció global de mapa i terreny. En total erem unes 80 persones, agrupades per nivells, en 4 grups. .

Al retrobar-nos al final de cada bucle, tornavem a fer una sortida en massa, la qual cosa motivava al “pique” i a mantenir l’intensitat d’entreno . El nostre circuit el montava en Lluis B2.
.
.
.
.
A la tarda, i ja bastants cansats del matí, pujavem a Collsuspina, on en Jordi Bruguera ens tenia preparat un circuit només amb les corbes tal qual l’ICC i l’ortofoto. La zona era força interessant tot i que amb una zona amb molt de desnivell. Un començament tenint en compte els 3 dies més que ens esperen.
.
. ______________________
.
.
El dilluns 28, tornavem a la zona d’Osona, més concretament a l’Esquirol. Aquí montava l’entreno en Juli Serrat i tractava d’un circuit amb només corbes de nivell i verds3. Tot i ser un mapa bastant utilitzat vam poder aprofitar el matí sense desgastar-nos excessivament ja que la zona és poc desnivellada. Cometo pocs errors però massa, tenint en compte que em coneixo bastant la zona.
És dia 28 de Desembre, Sants Inocents, els dic que em presento a president de la fcoc i la gran majoria van i s'ho creuen!! ...inocentsssssss!! ...no estic tant boig!!
.
.
.La tarda, després de que alguns es donguessin un dinar d’executiu, ens desplaçavem a Savassona. Recordava haver corregut aquí feia temps en una popular pero no recordava lo interessant que arribava a ser el terreny. Després de seguir un itinerari marcat, on havíem de trobar i contabilitzar el numero de cintes col.locades, entravem a la zona de roques, on disfruto com no feia durant molt de temps. Laberints de roques, cingles i tallats envoltats d’una vegetació força densa predominantment de boix. Aquest cop organitzava en Jordi Sales. Al final del circuit pujavem a dalt l’hermita on gaudíem d’una vista preciosa!
.
. ________________________
.
El dimarts 29 pujem una mica més amunt, fins a Ogassa, en un dels terrenys més tècnics que hi ha a Catalunya. Allí fem un circuit de poca distància però molt lent degut a la dificultat tècnica i al desnivell (inevitable en aquesta zona). El circuit es tècnic i divertit i tot i acabar força cansat, hagués seguit corrent una bona estona més! Cometo un error greu a la f12 on no se ni el que em va pasar pel cap. Aquí montaven en Vicenç Clarena i l’Alba Serrat. A la tarda, descansem!
.
.
______________________________
.
El dimecres 30, i ja l’últim dia, ens desplacem al berguedà. Al matí entrenem a Espinalbet, on en Llei Viles ens prepara un exercici de memòria. Excepte en l’últim bucle, el més complicat, no cometo errors importants. Tot i les previsions de pluja, ens fa un dia esplendit, soleiat i brillant degut a les plujes de la matinada anterior.
.
A la tarda, pensava que a Rasos seguiria fent el mateix dia però només arribar a la zona, veig que esta tot
enboirat, i hi fa força fred. Mala sort perque aquest cop soc jo qui monta l'entreno i les fites encara les haig de posar! ;-)
Els tinc preparat un circuit on s’han d’orientar al mateix temps que han d’escollir un parell d’eleccions de ruta extretes del Route to Christmas d’aquest any. Seguidamentes troben una zona amb només corbes de nivell i finalment un exercici de memòria de 4 fites. Amb el fred que fa, crec que alguns, pobrets, surten a correr per compromís però veig que acaben contents i il.lusionats!
.Quan arriben tots, obrim una ampolla de cava i uns turrons i cel.lebrem els 4 dies de bona orientació i encara més bona companyia!
.
Entre brindis ens preguntem si haurem creat un precedent i haurem plantat la llavor dels futurs Camps d’Entrenament de Nadal a Catalunya!! ;-).
.