20 de setembre del 2009

Gósol

.
Aquest cap de setmana s'ha cel.lebrat el Campionat de Catalunya d'Sprint i una cursa de Copa Catalana a Gósol.
.
.
El dissabte al matí començavem amb la Classificatòria per a la Final d'Sprint. L'inici de la cursa es desenvolupava per una zona de carrerons estrets del mateix poble de Gósol. Seguidament passavem a una zona de marges i arbustos algo més tècnica i tornavem al poble.
.
La cursa em va força bé, exceptuant la f9 on perdo algo més d'1 minutet. Intento anar a un ritme intens però segur, sense deixar-ho tot, ja que per a la Final es classifiquen el 50% dels corredors.
.
.
.A la tarda amenaça a pluja però finalment ens fa bon dia i per poder disfrutar de la Final. Aquest cop utilitzem una altra part de carrerons de Gósol i seguidament pujem al castell que s'alça al Sud del poble. Aquest cop és tracta d'una zona bastant més tècnica i divertida.
.
No cometo errors fins arribar a les dues últimes fites (f19 i f20) on tampoc arribo a perdre mes de 30 o 40sg en total. Aquest cop ho deixo tot! Acabo satifet del resultat!
.
.
Al matí següent, el diumenge, correrem una Llarga.
.
Inicialment les expectatives són bones tot i que el desnivell acumulat previst sembla que farà dura la cursa.
.
Efectivament tant el terreny com el mapa són excel.lents i permeten disfrutar d'una cursa molt a prop de casa.
La cursa em va bé, no cometo errors en els atacs a les fites i escullo bé l'elecció de ruta de la f3.
L'únic punt negre de la cursa serà quan de camí a la f14 en un cop contra un arbre em salta el gps del canell i haig de parar a buscar-ne les peces i recollir-lo. Intento recol.locar el passador que aguanta la corretja però no hi ha manera. Decideixo portar-lo a la però se'm fa molt incòmode així que de camí a la f15 torno a parar fins que ho aconsegueixo. A més a més del temps, el que més em preocupa és haver-me desconcentrat i començar a cometre errors. Afortunadament no és així! ;-)
.
Personalment, la millor cursa a Catalunya d'aquest any! Felicitats als organitzadors!
.