4 de juny del 2008

COPA CATALANA a SALDES

Al final va arribar el dia!! Els que heu montat curses sabeu la feinaaaaadd que porta. Que si permisos, traçats, prebalissats, imprimir mapes, simbologies, enfunda mapes, carrega material, col·loca fites, treu fites, neteja fites, carrega fites..... i no continuo perque sinó no acabo!!!

Però quan veus que la gent ha disfrutat del terreny, dels traçats i del mapa.... doncs compensa!!

A més a més, donades les circumstancies, es pot dir que la sort ens va acompanyar. Tot de dies de pluja i pluja, el mateix diumenge a les 7h del matí plovent, previsio de diluvi i... quan arriba la hora de montar-ho tot, para!!
Despres arriba la inacabable hora de l'entrega de premis i li fot canya! Així que ho ventilem en un momentet i torna a parar perque poguem recollir fites amb la calma!! Què us sembla? Ben parits els de dalt, eh?

Ah!!!!! a més a més, primera cursa com a Presi del Club!!! què us sembla, e??!! jeje! sort que no ha sigut com quan em vaig estrenar a Lles com a traçador!! :-p

Bé, cansats però satisfets i ara toca pensar en la proxima!! Pero aquest cop per correr!!

Al recollir fites em dic a mi mateix que un dia d'aquest hi torno a fer un entrenillo i disfrutar d'aquest terreny!! I tant de bo em plogui!! Tanta humitat li dona a tot una bellesa afegida a la zona! Qui s'apunti ja ho sap! ;-)

Mapa: