27 de juny del 2017

Jukola 2017 - Joensuu

El meu 10è Jukola ha sigut a prop de Joensuu. I al igual que l'any anterior, corro amb la selecció catalana.
Degut a una lesió a una costella que m'ha tingut pràcticament un mes i mig parat, no vinc amb l'estat de forma que desitjaria però amb la mateixa il·lusió de sempre.
El dia anterior faig un petit entrenament per provar el terreny però intento no desgastar-me massa. El terreny no sembla massa meravellós. No m'espanta doncs no és la primera vegada que el model event no fa justícia als terrenys que després ens trobem en competició.

L'equip el composem:
1- Pau Llorens
2- Marc Serrallonga
3- Pol Ràfols
4- Benet Totusaus
5- Sebastian Ordóñez
6- Lluís Ferrer
7- Lluís Bedós

L'objectiu i desitg general és baixar de la 100a posició però desgraciadament no ho aconseguim. Acabem en la 164a posició. Decebuts però al mateix contents ja que tothom ho dóna tot de principi a fi.

Faig una bona cursa tot i un error de 2-3 minuts de camí a la f3 a on les trilles del Venla han fet un camí nou que confonc amb un de dibuixat al mapa. La resta pràcticament sense errors tot i que patint molt i molt físicament. Després de marcar l'últim control no em queda res per finalitzar els innacabables últims metres fins a meta. El terreny és preciós com és habitual en els Jukoles.