20 d’abril del 2015

Camp. Cat. Llarga Distància 2015 - Pals

El Campionat de Catalunya de Llarga Distància 2015 s'ha celebrat a Pals, en un mapa força conegut per la majoria d'orientadors però que sempre és un plaer tornar-hi a córrer.

La previsió era de pluja i de cara a la cursa me n'alegro que no s'equivoquin, doncs surto força tard i és una zona que recordo haver-hi passat molta calor.
En el moment de la meva sortida, diria que és el moment del dia en que plou amb més intensitat, però un cop començo a córrer ja no me n'adono més a excepció de quan passo per zones de vegetació densa.

Abans de sortir noto força el cansament dels sprints del dia anterior a les cames, però un cop començo me n'oblido totalment. 

Tenim 13'2km però el terreny és ràpid i no molt tècnic degut especialment a la gran quantitat de camins que hi ha.
Faig pocs errors i podria dir que les meves eleccions d'itinerari i la seva execució son encertades. Així que acabo força satisfet de la meva cursa.

4 comentaris:

rofo15 ha dit...

ostres Benet ara veient el teu track...el triangle del mapa no corresponia al real?!?!?!?

Benet Totusaus ha dit...

No ho sé, jo no hi vaig passar.
(Per si hi ha qualsevol dubte: No és obligtori passar pel triangle si no ho indica el traçat amb línea discontinua)

CCIO ha dit...

Le passage à la balise de départ (triangle) est obligatoire (IOF Rules)
Philippe

Benet ha dit...

Hola Philippe, la normativa IOF diu el següent:
"22.8 The point where orienteering begins shall be shown on the map with the start triangle and marked in the terrain by a control flag but no marking device."
Això, no implica el pas obligat per ell. En alguns casos trobem línies discontinues que et porten del punt de recollida de mapa al triangle. En aquests casos sí és obligatori.
És cert que el text deixa dubtes de si cal passar o no. Per això, algunes federacions han concretat que sí és obligatori (com la fedo) però d'altres ho han interpretat com que no (com és el cas de la catalana, on es feia aquests cursa)

Benet