12 de febrer del 2015

Costa Blanca 2015 - La Nucia

Ja feia dies que tenia ganes de competir en una cursa de dos dies i finalment ha arribat el dia. En aquesta ocasió ens desplacem a La Nucia (Alacant) on es disputarà el Costa blanca 2015.

Després de l'organització de la Copa Catalana a La Virreina, m'adono que porto mesos molt concentrat en l'àmbit de l'organització i que la competició ha quedat en un segon pla. Finalment, m'alegro de poder canviar de xip.

Després d'un any molt fluix per mi, aquesta temporada decideixo tornar a córrer a la categoria èlit. El meu estat de forma ha anat millorant respecte als últims mesos, però no estic en el mateix estat de forma que al 2013.

- El cap de setmana comença amb una mitja que puntua pel world ranking. Hi ha corredors molt bons, entre els quals destaca el suec Jonas Leandersson, qui ha sigut campió d'europa i del món recentment. Quin luxe!

Només girar el mapa, hi veig moltíssima informació. Vaig en compte. Després d'un primer control amb certa "sort" veig que he de controlar molt més si no vull fer cap error important.

Gaudeixo molt de la cursa, doncs tot i fer petites errades, no en faig cap d'important. Físicament, acabo molt cansat, doncs ho he donat tot.
Esperava un terreny amb molt de sotabosc però em sorprèn positivament. Gran quantitat de detall de retlleu i elements de roca i una vegetació amb poca visibilitat però sense ser brut.

- Diumenge, ens espera una llarga de 11'4km. Tot i que sé que portaré un ritme més còmode, em fa força respecte la distància i especialment en un terreny on els desnivells són importants. 

Començo trenaquil i els quilòmetres van passant. Aguanto bé. 
A la f16 tenim un canvi de mapa. No estic satisfet d'algunes de les meves eleccions d'itinerari, especialment de la f15, fet que em desmoralitza força en cursa. El principal error el faig a la f20, on cauen entre 2 i 3 minuts.

No gaudeixo tant de la cursa com el dia anterior, doncs els traçats em porten a repetir diverses vegades alguns trams que se'm fan una mica monòtons. 
Del que sí que acabo content és d'aguantar bé la distàcia i sortir motivat a seguir entrenant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

veig uns mapes molt difícils amb molt detall, fas servir brújula amb lupa?
tot i així felicitats...
ja estic esperant la teva crònica dels relleus

Salut!!