23 de febrer del 2015

Camp. Catalunya de Relleus 2015 - El Bruc

Després dels relleus del 2014 on corríem, però fora de competició, el Badalona Orientació aquest any volíem revalidar el títol de Campions de Catalunya de Relleus a El Bruc.

Després d'uns quants anys amb un mateix ordre de rellevistes, en aquesta ocasió tornem a col·locar-nos en una posició més clàssica. És a dir, el corredor més fort al final per si ha de decidir-se tot a l'últim relleu.

- En Lluís Ferrer, surt al primer relleu. Aquest és complicat, doncs molts dels equips col·loquen al millor del seus corredors aquí. Tot i anar amb el grup davanter, al control 8 perd el tren i entrega el relleu en 4a posició, just darrere del U.E.Vic i davant GO-Xtrem i COB a pràcticament 5min.

- Jo, surto al segon relleu. Tot i tenir clar com faré el primer tram, fallo l'atac al control i hi perdo 3'5min. L'error és greu però intento borrar-lo de la ment i seguir al màxim. De camí a la f3 veig al corredor de GO-Xtrem. Segueixo convençut que no podré atrapar als altres dos equips per culpa del error inicial. Sense saber-ho avanço al COB a la f7.

Vaig encadenant controls sense errors importants (10sg a la f8 i uns altres 10sg a la f13). Potser prenc més riscos dels necesssaris però ho faig perquè tinc la sensació d'anar per darrere. De fet, he avançat als equips catalans sense saber-ho però el corredor del OK Ozons de Letònia m'avança a mi.
Gaudeixo especialment de tot el tram després de la fita vista.

- El tercera i última posició surt en Tommi Tölkkö qui, tot i sumar uns 4 minuts d'error en 4 o 5 controls, acaba fent un molt bon temps i arriba en primera posició, proclamant-nos Campions de Catalunya. Tots tres molt satisfets!!!



Felicitar al COB i U.E.Vic per les seves 2a i 3a posició al Campionat de Catalunya i al OK Ozons per la segona posició en el global.