16 de juliol de 2014

Entrenos per la Cerdanya

Aprofitant un dia entre setmana pujo a la Cerdanya a fer-hi un parell d'entrenaments. I és que en un parell de setmanes marxo al Fjord-O Vest 2014, a Noruega i voldria tocar un mínim de mapes abans.

Em trobo amb un amic que s'està uns dies amb la família al càmping Pla de Barres i fem un entreno al mapa del mateix nom. Com no pot ser d'altra manera gaudeixo de la zona durant l'hora i mitja que dura el recorregut. La vegetació, els aiguamolls, el relleu... etc, fan que un no és cansi mai de córrer en aquests paratges per més vegades que hi hagi corregut.

Un cop acabat el circuit, temps de canviar-me de roba i ràpid fins a Malniu. El camí de pujada en cotxe per l'estreta carretereta és fa llarg i farragós però a dalt t'espera la recompensa.

És una zona preciosa! ...tot i que molt diferent a la d'abans. Molt de desnivell, vegetació més aspre, grans quantitats de roques sovint en forma de tartera...etc fan d'aquest un entreno molt diferent.
Per cert, al refugi, a part de cobrar-te 3€ per accedir en cotxe a l'esplanada de dalt, també et poden subministrar mapes d'un circuit permanent amb 3 recorreguts de diferent dificultat.

Vaig molt just de temps, així que un cop acabo, sense temps de recuperar l'alè, agafo el cotxe i tornada als boscos de cotxes, corriols d'asfalt i roques en forma de pisos de bcn. Acabo esgotat però satisfet.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Benet una pregunta,
quan pujes a fer aquets entrenos, agafes mapes de curses que ja havies corregut anteriorment?

Es que jo voldria anar a fer alguns entrenos pel meu compte i ven bé no se com fer-ho

Un altra pregunta, quan poses els mapes amb els recorreguts que has fet amb el programa QuikcRoute, que fas servir per gravar la ruta?
un rellotge tipus forerunner o similar??

Gràcies.

Anònim ha dit...

Per cert, el teu bolg és força interessant, ja fa un temps que el segueixo

Salut!!

Albert.

Benet Totusaus ha dit...

Hola Albert, per descarregar els recorreguts, jo faig servir el Garmin Forerunner 210, però pots fer servir qualsevol que gravi en gpx i puguis exportar-lo.

Mapes... si no tinc l'original, sí, faig servir el de la mateixa cursa.