10 de setembre del 2013

Karlstad 2013 - Suècia

Aquest cap de setmana em desplaço juntament amb un grup d’Aligots a Karlstad on el Club OK Tyr ens allotgen entre la casa de club i diverses famílies. 
Aquest club té uns 600 membres i una casa de club enorme on hi dormo i a on també ens hi podem cuinar. Impressionant!

A Catalunya hi fa uns dies de fortes turmentes però a nosaltres ens fa sol la temperatura ronda els 21ºC. Els autòctons ja ens diuen que això no és habitual al setembre!

Aquests dies a la zona hi ha un parell de curses amb caràcter de campionat regional on hi participarem i a part ens tenen un parell d'entrenaments preparats. L'últim dia n'organitzem un nosaltres mateixos.

Comencem dissabte amb una mitja en un mapa molt tècnic i amb força desnivell per tractar-se de Suècia. La meva entrada en terreny nòrdic  no és gens encertada i ja al primer control hi deixo uns 5 minuts. A part d'aquest, faig  altres errors i es que porto un ritme de cursa més alt del que puc llegir. Un luxe de carrera!

A la tarda fem un entrenament sortint des del mateix lloc on ens allotgem. Força més fàcil tècnicament.

Diumenge correm una llarga en un terreny molt diferent al del dia anterior. Menys desnivell, menys detall de relleu i més físic. A part de la f2 on perdo el camí en un tram on costa seguir-lo, no faig més errors.

A la tarda fem un entrenament score amb controls permanents. Entre la llarga del matí i aquest, acabo força esgotat.

Dilluns en Lluís i jo muntem un entreno aprofitant algun control permanent de la zona dels boscos de Karlstad.

Ell posa controls a partir de la f1 i jo en ordre invers. Així, a part de muntar l'entreno... podem fer amb condicions mig entrenament. Una zona molt interessant. Ho passo genial tot i alguns errors.

Genial cap de setmana d'orientació escandinava amb bona companyia i amfitrions de luxe! 

1 comentari:

vilbo ha dit...

Me n'alegro que, si més no, hagis pogut tornar a gaudir d'aquest magnífic esport. T'esperem aviat, i en forma!!