4 de juny del 2013

Rogaining Serra Catllaràs

Aquest diumenge pujava fins al Santuari de Falgars per córrer al rogaining popular que es feia paral·lelament al de copa catalana.

Sense estar al 100% de l'esquena i just abans dels campionats de Catalunya de relleus, no volia fer una cursa de 6h així que 3h serien més que suficients i ideals per gaudir dels meravellosos terrenys de la Serra de Catllaràs. Com que aquest any la sort no m'acompanya, durant la setmana anterior tampoc puc entrenar per una infecció en un dit del peu.

Comencem a les 12h del migdia, la temperatura és ideal i fa un dia assolellat.

L'escala és 1:15000 i l'equidistància és de 10 metres. El mapa està més detallat que el d'un rogaining en quant a la vegetació. El desnivells son molt forts.
Inicialment calculo que haig de poder fer uns 15km lineals, però no comptava amb tant de desnivell. Intento traçar el més recte possible per compensar, però acabo fent tant sols uns
11km lineals.

Faig pocs errors exceptuant a la f35. No entenc la vegetació (veig molts arbres tal·lats recentment) i vaig molt just de temps, així que haig de deixar-la. No puc evitar frustrar-me després del desnivell que aquesta implica quan ja vaig just de forces.

Gaudeixo de la cursa, especialment per poder haver fet gran part del recorregut fora de camins. Bon entreno en un entorn magnífic.