30 de gener del 2013

Costa Blanca 2013 - Villena

Comença la Lliga Espanyola 2013 amb el Costa Blanca. Les dues curses, mitja i llarga es corren a la Sierra de Salinas, a Villena.

Comencem dissabte amb la mitja, que a més a més de lliga també es WRE, així que observem l'assistència d'alguns estrangers.
El terreny és aspre tant pel que fa al sòl com per la vegetació. Has de lluitar constantment amb el sotabosc i branques baixes al mateix temps que tens que vigilar de no relliscar o deixar un turmell en el terra pedregós i esmicolat.

Tot i la duresa del terreny, l'orientació hi és divertida. La poca visibilitat augmenta considerablement l'exigència tècnica .
A excepció de la f3 on hi deixo uns imperdonables 9min, a la resta de cursa no hi faig grans errors. Tot i ser una mitja, el temps de guanyador ha superat en 10min el temps previst en aquesta modalitat.

Diumenge, a la llarga ja puc preveure que necessitaré pel voltant de 2 hores per fer un circuit amb menys controls que el dia anterior però amb molt més desnivell a proporció.

El meu estat físic degut a un període d'inactivitat per lesió fa que noti molt més la mala forma física en relació al dissabte. Se'm fa llarga, especialment  després del control f13. Fallo especialment les f8, f16 i f17.

Gaudeixo molt del cap de setmana però la part negativa tot plegat és que quan arribo a casa després de 5h de cotxe, torno a tenir fortes molèsties d'esquena que m'obliguen replantejar-me la temporada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Anims Benet, recuperat. Pero ets massa generos amb la critica, dintre de la meva ignorancia orientadora, el terreny d'aquest cap de setmana a sigut una infamia.

CArles

Benet ha dit...

jajaja... bé, no és per generositat, jo vaig disfrutar de les curses tot i la duresa del terreny.
Ja coneixem la zona de moltes altres ocasions. No es pot esperar trobar aiguamolls, rierols, coníferes i liquens. :-P