16 d’abril del 2012

Parc Güell - Rojals

Després del CEO toca tornar a entrenar i si és amb mapa, molt millor.

Per començar el cap de setmana, aquest dissabte feia un parell d'esprints al Parc Güell (Barcelona).
En aquest mapa ja és el tercer any que hi corro i encara hi ha parts que em sorprenen. El terreny té tot d'escales, passos a diferents nivells, laberints de camins i força desnivell que el fan dur i divertit. 
És un lloc interessant per a fer-hi aquest tipus de cursa.

Diumenge, ja per terres tarragonines, feia un entrenament en un terreny molt diferent, Rojals, dins de la Serra de Prades. L'entrenament l'organitzava el club Montsant i jo m'hi afegia amb moltes ganes. En el moment de començar l'entreno estem a 3ºC... sorprenent per trobar-nos a mitjans d'abril.

En aquest mapa, inicialment s'hi havia de córrer una cursa de copa catalana aquest any però finalment ha quedat aplaçada per l'any que ve i substituïda per la de Segalassos.

El mapa tot i ser molt antic, no ha sofert massa canvis. Per una banda té zones de bosc molt net amb formes de relleu força suaus i difícils d'apreciar i per l'altre, desnivells forts i amb vegetació més dura i desagradable.

Per motius d'horaris encadeno els dos entrenaments que estan preparats fent un total d'uns 14km. Acabo força cansat tot i que gaudeixo d'un bon entreno.