14 de febrer de 2012

Costa Blanca 2012


I finalment comença la temporada 2012. Després de molts mesos amb entrenos físics i tècnics arriba la primera cursa oficial de l'any en un terreny, St. Joan d'Alacant, on ja havíem corregut el 2009 però que no per això resultava més senzill.
.
.
Ja en aquella ocasió vam poder apreciar una cartografia de qualitat i de molt de detall en un terreny on els turmells pateixen i on més d'un va tornar amb un esquinç. No obstant les complexes formes de relleu fan d'aquest un repte que no em podia perdre.

Físicament he entrenat molt però principalment fent rodatges llargs i em falta molta velocitat. Tècnicament des de desembre que no toco un mapa decent... ja tenia ganes de tornar-hi. En definitiva, aquesta serà una molt bona ocasió per començar a agafar ritme de cursa.

La petita per primer cop es queda tot el cap de setmana sola amb els avis i deixa als pares que competeixin sense més preocupacions... quina diferència!! :-p

La cursa de dissabte serà de mitja distància i WRE. Especialment en aquesta distància noto molt la falta de ritme però m'alegro de no fer cap error tècnic important. Això sí, petits errors... uns quants. 

Diumenge a la llarga distància comencem amb un tram llarg i d'aquests n'anirem trobant uns quants al llarg de la cursa. Alguns de molt interessants i haig de dir que per a mi... complicats! Faig força més errors que a la mitja tot i no ser errors importants. Aquests son principalment d'elecció i execució de trams llargs.

Bon cap de setmana d'orientació, ideal per motivar-se i seguir entrenant de cara a les properes curses!