22 de desembre de 2011

Nocturna St Fost de Campsentelles

.
Aquest dimecres he muntat la primera de les dues nocturnes que organitzo aquest any.
En aquesta primera ocasió ha sigut a la Serralada de Marina, dins del municipi de Sant Fost de Campsentelles.

En general, aquesta zona està dominada per boscos de molt poca penetrabilitat però en aquest reconet al sud del poble, trobem uns quants espais de bosc net i zones semiobertes amb possibilitats.
El mapa va ser cartografiat l'any 2008 i ha sigut actualitzat a finals del 2011. Aquest ha sigut el segon cop que s'utilitzava.

La nit no és massa freda (10ºC) però sí que amb força humitat a l'ambient. Es dona la sortida en massa del circuit llarg a les 20:03 i a les 20:07 la del circuit curt.

Després d'uns 47 minuts arriba el primer corredor! ...bé, per ser més concret... corredora, l'Ona Ràfols (podeu veure el seu track a l'imatge) i en pocs segons en Tommi Tolkko. En uns instants arriben els primers corredors del circuit curt i en 6 minuts el tercer corredor del llarg, en Vicenç Clarena.

Podeu consultar aquí les: Classificacions

Es fan les 22:00 i toca recollir. Després d'entrenar pel matí i muntar el circuit per la tarda, costa tornar-se a ficar les malles i tornar-hi, però els comentaris dels corredors d'haver-ho passat bé, m'animen i m'hi fico!

Molt agraït a tots els participants i en especial als col.laboradors: Jordi Arumí, Vicenç Clarena i Dani Daví!!

Fins la propera, a La Virreina.... més i millor!!
.