2 d’octubre del 2011

Camp. de Catalunya de Relleus 2011

.
Després de les setmanes que envoltaven el curs d'orientació que vaig donar, finalment torna la normalitat de les curses!! I ho fa amb una de les curses més emocionants de l'any a l'entorn català: el Campionat de Catalunya de Relleus, a St Martí Sescorts.

Per diferents motius un dels habituals membres del Badalona-O, no pot córrer amb la qual cosa incorporem al primer equip un fitxatge femení de qualitat contrastada, l'Annabel.

Les previsions son bones, doncs els nostres principals rivals, el COC tampoc tenen als habituals entre els seus corredors aquest any. És a dir, tenim possibilitats de revalidar el campionat...!
Però, com tothom sap, els relleus no son dos i dos son quatre i per si fos poc, aquest any, altres equips venen amb molta força i motivació i no pensen regalar res!! Aquests, principalment, son: els Xino-xano, els Farra-O, el COB i els Grions.

- Bé, entrant en matèria... al nostre primer relleu corre en Lluís Ferrer, qui fa un carreron i ja a la fita vista arriba primer juntament amb els Xinos. Bé, comencem molt bé!!! Finalment, acaba el seu relleu en primera posició, tot i donar-nos un ensurt d'infart quan arribant a meta, per uns curts però eterns instants dona la sensació que s'ha saltat un bucle o alguna cosa per l'estil al dubtar en el tram cap a la f200. Tot queda en una anècdota i sortim líders juntament amb els Xinos. Els equips restants van arribant, però la sensació és que ho tenim encarat!!

- El segon relleu, l'Annabel F. Valledor, a la f3 fa un error important d'uns 7 minuts. La cosa se'ns complica. Al pas per la fita vista ja no anem primers ni segons!!
El COB i els Xinos han agafat el lideratge. Per altra banda, el COC, els Aligots i el Farra fan un bon relleu i, amb poc temps de diferència, els quatre formem el grup perseguidor!! La cosa s'ha ficat emocionant!!

- De camí a la f1 i f2 ens veiem el Badalona-O, Farra, COC i Aligots. Jo, personalment, penso en fer la meva cursa i que si haig d'escapar-me sigui per l'error d'ells i no per augmentar el meu ritme per sobre de les meves possibilitats!! Després d'un error general dels primers 3 corredors, de camí a la f6 aconsegueixo deixar-los enrera, però no sé per quants segons...! Possiblement ells em vegin però jo, no em giro a comprovar!
A la vista (f10) passo en 3a posició a la general. Però a la f11 després d'un petit error, veig al Farra que m'atrapa, al COC, no el veig però no deu ser lluny. Dels dos equips liders, els Xinos i el COB, no se'n sap res!!

Seguim junts amb el Farra fins a la f15 on jo acabo marcant el seu control. El meu és uns 40 metres més al sud. Rectifico ràpid, però penso haver perdut tota possibilitat d'atrapar-lo. Tot i així accelero i a la f16 ens tornem a trobar. Ara no se'm pot escapar!!!! Doncs bé, la meva dispersió a la f17 és uns escassos 30 o 40 metres més llunyana de cara a meta i tot i no fallar-la, quan surto d'aquesta ja el veig molt lluny! Just aquí, també puc finalment veure al corredor dels Xinos que és a prop, però no lo suficient per caçar-lo. Premo les dents tot el que puc però son massa endavant. Per més desgràcia meva/nostre, el jove i potent corredor del COC apareix del no res i cara a meta, fa un canvi que jo no puc seguir!! Finalment el nostre equip acaba 5è per darrera del COB, Farra, COC i Xino-xano.
El nostre resultat... francament dolent, però l'emoció de la carrera... impressionant!! i el terreny i mapa ajuden a que això sigui així!! Felicitats a l'organització i als guanyadors!!

Diumenge correm una mitja a l'Esquirol. És un terreny força ràpid i amb bona visibilitat exceptuant als fons de vall. No és ni la primera ni la segona vegada que hi corro però crec que és el primer cop que en cursa.

Petit error a la f1 i després de la f3 on es podia perdre força temps, la cosa va força bé. Físicament, em noto molt cansat. Després d'unes setmanes cartografiant, no estic en la millor forma, però vull enganyar-me i demostrar-me a mi mateix que sí!!
Error greu de 2'20' a la f10. Difícil recuperar! Posteriorment cauen alguns segons més a les f13 i f22.
Cursa ràpida amb molts controls i canvis de direcció. Bon cap de setmana d'orientació!!
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

can you buy tramadol online order tramadol online 100mg - tramadol 50mg yahoo

Anònim ha dit...

buy phentermine online no rx buy phentermine book without rx - order phentermine 37.5 from canada

Anònim ha dit...

Thе ωrite-up provideѕ proven beneficial tο me.
It’s veгy helpful and уou're simply certainly really well-informed in this area. You have opened up our eye to varying views on this subject matter together with intriguing, notable and sound content.

Here is my web page: ativan online
Here is my web blog - buy ativan