25 d’octubre del 2011

Challenge Alaric'o 2011

.
Tres curses en menys de 20h és el que ens esperava a Carcasona i rodalies en el Challenge Alaric'o 2011.
.
A 3 hores de casa tornava a córrer en aquest trofeu després 2 anys, ocasió en la que havia sigut en terrenys realment interessants.

Dissabte a la tarda repetíem terreny de joc del 2009, corrent dins de la ciutat mitjaval de Carcasona. Però en aquesta ocasió ho feiem de dia i en una cursa de relleus.
Com és habitual, els relleus tenen aquella gràcia especial que juntament amb els laberintics carrerons i muralles de la ciutat fan força emocionant la cursa.
No faig una cursa massa bona després de fallar la f7 i f17 però passo una bona estona. No em prenc la cursa al 100% d'intensitat però a partir de la f13, la coincidèndia amb un corredor francès em porta a donar-ho tot i especialment a l'esprint final.


A la nit, després d'unes poques horetes, ens desplacem al llac de La Cavayère.
Allí ens esperen uns 4'4km en un terreny plagat de xaragalls. La cursa és molt tècnica, i especialment pel fet de ser de nit. A part d'això, la vegetació impedeix totalment la visibilitat.
La cartografia simplifica els elements de relleu que en la realitat son molt més pronunciats del que dibuixa al paper.
Faig una cursa molt irregular. Alguns trams complicats els resolc sense problemes però d'altres arribo a perdre-hi fins a 6 minunts. Em costa especialment entendre la zona de la f3 i f11.
Una cursa més que interessant, tècnica i divertida. Em quedo amb ganes de repetir-hi.

Diumenge al matí ens espera una llarga a Conhilac-Montbrun. Surto últim i tot i així, per diferents motius haig de fer un calentament realment intens per arribar a la zona de sortida. Arribo quan ja estan recollint la zona de sortides, però puc córrer el circuit sense veure afectat el meu crono.
El traçat prioritza les eleccions de ruta, tot i que en els dos trams més llargs no hi ha massa opcions. Jo personalment acabo passant 3 cops per un mateixa zona (esperó sobre les f2 i f3).
És una cursa més física que tècnica, tot i així faig algunes petites errades a l'inici i especialment a la f5.
Bon cap de setmana orientador tot i acabar força cansat després de les tres competicions.
.